E2y

Hvordan man laver en spætte feeder

En spætte er en fugl, der kan findes i forskellige steder

En spætte er en fugl, der kan findes i forskellige steder, undtagen i nogle få lande. Deres levesteder er for det meste i skovområder og skove. Hvis du ønsker at tiltrække en spætte til din have, ville den bedste ting at gøre, være at skabe din helt egen spætter feeder.

Du kan hænge din spætte feeder i din have, så du kan tiltrække spætter. Gør dit eget feeder er ikke så hårdt, som du tror. Du vil spare dig selv fra at gå til butikken og købe dyre foderautomater, der sælges der. Gør dit eget spætte feeder er ikke kun billigere, men det giver dig også mulighed for at frigøre din kreativitet.

Her er de trin, hvordan du kan lave din egen spætte feeder:

1.. Materialer til feeder. De materialer, du får brug for feeder selv er grene, bark, sejlgarn, mesh taske og en boremaskine. Spætter sjældent forlader deres levesteder, så de kun kan gå til din feeder, hvis du har den mad, der tiltrækker dem. Nogle af de emner, som du kan sætte i din feeder er:

Hvordan man laver en spætte feeder. En spætte er en fugl, der kan findes i forskellige steder.
Hvordan man laver en spætte feeder. En spætte er en fugl, der kan findes i forskellige steder.

  • Jordnødder
  • Solsikkefrø
  • Krakket majs
  • Rosiner

2.. Gøre feeder. Det ville være bedst, hvis du bruger en branchy træ i din have eller værftet. Først skal du nødt til at vide, hvilken ende af bark, som du har, vil være i toppen af ​​din fugl feeder. Filialen skal være mindst seks inches lang og lidt bred, så du kan bore et hul på toppen af ​​det uden at bryde grenen. Brug flere filialer. Bor et hul omkring en tomme fra toppen. Bor hullet vinkelret på grenen.

3.. Binde feeder. Når du allerede har nok afdelinger med huller i dem, kan du allerede begynde at binde din feeder. Få sejlgarn, at du har, og tråd en sejlgarn gennem hver af hullerne i dine grene. Bind garnet sammen. Du vil ende op med et vedhæng-lignende filial.

4.. Mad til spætte. Nu bliver du nødt til at bruge din netpose til dette skridt. Få din netpose og fyld den med jordnødder, solsikkefrø, rosiner og revnet majs. Pak netpose, så du kan tiltrække flere spætter.

5.. Brug af feeder. Vælg et træ i din baghave, hvor der er masser af grene og blade. Få pendant-lignende grene, du har foretaget og hænge dem på grenene af træet. Placer de grene på forskellige kviste af træet. Bagefter får din mesh poser og binde dem på grenene også. Nu har du lavet din helt egen spætte feeder!

Det er de trin, hvordan du kan lave din egen spætte feeder

Det er de trin, hvordan du kan lave din egen spætte feeder.
Det er de trin, hvordan du kan lave din egen spætte feeder.

Det er de trin, hvordan du kan lave din egen spætter feeder. Din have vil helt sikkert blive besøgt af spætter på ingen tid. Hvis du ønsker at tage et kig på spætter, der vil besøge din have, er det bedst, hvis du bruger kikkert og se på dem på afstand. Går nær arkføderen, mens fuglene er der kan skræmme dem væk, så det er tilrådeligt at holde på afstand, mens du beundrer dem.