E2y

Hvordan man laver et cover til en parakit bur

Ideelt set bør parakitter kunne have mindst én fugl-safe rum i dit hjem, hvor de kan flyve rundt. Men selv så, en stor metal parakit bur er afgørende. Få den største parakit bur muligt, da fuglene vil tænke på det som deres hus. Når inde vil de ønsker at flytte rundt, klatre op og ned, spille, selv flyve lidt.

Dækker buret om natten giver fuglene privatliv og hindrer træk. Ikke alle fugle kan lide at være dækket - hvis du finder din gør, kan du lave en smuk bur dækning, der siger noget om dine fugle og hvordan du føler om dem.

Fuglebur dæksler bør være naturlig klud med en stram vævning

Fuglebur dæksler bør være naturlig klud med en stram vævning, ikke flannel eller noget at fugle kan få deres kløer fanget i. Materialet skal være medium vægt - Calico eller denim er fine valg. Hvis buret er klokkeformede, en gammel denim nederdel eller en bomulds underkjole lave flotte covers. Hvis du ikke har nogen lang nok, måle buret top til bund og rundt, så tjek din lokale sparsommelighed butik. Hvis du ønsker at gøre buret med hånden, skal du bruge et mønster for en bonde nederdel.

Hvis buret er rektangulær

Hvordan man laver et cover til en parakit bur. Fuglebur dæksler bør være naturlig klud med en stram vævning.
Hvordan man laver et cover til en parakit bur. Fuglebur dæksler bør være naturlig klud med en stram vævning.

Hvis buret er rektangulær, så prøv denne nemme stil. Måle buret højde, top, og alle fire sider. Når du køber materialet, skal du huske at tage højde for sømme og oplægninger plus nogle mindre overlapning. Lægge det ud og forsigtigt skåret ud afsnittene for hver side og i toppen. Pin brikkerne sammen og prøve det på buret. Hvis det hænger i orden og fuldstændig dækker buret, det er fint.

Hem hver kant af hver af sidestykkerne

Hem hver kant af hver af sidestykkerne. Eventuelt sy en kontrasterende stof eller flæse nederst på hver side stykke, men ikke bruger blonder. Hvis du vil brodere sidestykkerne, er det her du gør det. Brug ikke pailletter, bare almindelig bomuld floss. Brodér farverige blomster, blade, fjer, træer, skyer, fuglenes navne, noget, der kommer til at tænke.

Sy sidesektionerne til den øverste del, men ikke til hinanden. Nu prøve det på igen, og sørg alt passer godt og ser pænt ud.

Du behøver ikke at sy siderne til hinanden

Du behøver ikke at sy siderne til hinanden. Faktisk er det ofte bedre, hvis du ikke gør det, men bare lade dem hænge ned, så de overlapper en smule. På denne måde kan du bruge låget til at lade fuglene ved, at det vil snart være tid til at gå i seng. Ca. en time før deres faktiske sengetid, sætte dækslet over buret med blot to sektioner ned og de to andre klappet tilbage. Du kan tjekke på fuglene at se, om de er okay ved forsigtigt at løfte den ene side sektion del måde - du vil ikke nødt til at fjerne hele låget.

Du bør dog også sy velcrobånd på kanterne af siderne

Du bør dog også sy velcrobånd på kanterne af siderne, så låget kan lukkes rundt i buret. Dette er afgørende, hvis du tager fuglene til dyrlægen i deres store bur i stedet for at sætte dem i en lille rejse bur. For den runde bur, satte nederdel på og binde et skærf eller bælte sikkert omkring bunden. Når du rejser med fugle, de skal altid være helt dækket, og buret sikre - sætte et twist slips omkring låsen, eller endda en lille lås.

Hvis buret er rektangulær. Hem hver kant af hver af sidestykkerne.
Hvis buret er rektangulær. Hem hver kant af hver af sidestykkerne.

Når du dækker buret og fortæl dine venner god aften, også slukke lys og støj i deres fugle værelse. Nogle fugle som CD'er af miljømæssige lyde på lav volumen for en time eller deromkring.

Du bør have mindst to parakitter

Du bør have mindst to parakitter. De har brug for hinandens selskab. Hvis du har mere end to fugle, får to bure. Det er ikke sandt, at hvis du har mere end én fugl, vil de ikke lære at tale. Fugle er meget intelligent, og lære ved gentagelse. De kan tale fugl sprog til hinanden, men med masser af opmærksomhed og personlig interaktion, kan du lære dem at tale dit sprog, også.