E2y

Hvordan man opbygger en hestesko pit

Det er ganske enkelt at skabe en hestesko pit

Det er ganske enkelt at skabe en hestesko pit, der kan nydes af alle. Spillet af hestesko har eksisteret i lang tid og er et godt spil til at nyde med venner og familie. Der er blot et par ting, der vil være nødvendige for at skabe en hestesko pit. Den første ting, du vil få brug for, er at købe disse leverancer. En række af dem kan købes på det lokale hjem reparation butik, mens andre kan have at blive kigget rundt for.

Hvordan man opbygger en hestesko pit. Det er ganske enkelt at skabe en hestesko pit.
Hvordan man opbygger en hestesko pit. Det er ganske enkelt at skabe en hestesko pit.

Du vil få brug for stålstang der vil blive brugt til at holde hestesko og bliver nødt til at være robust nok, at når en hestesko er smidt på det, og det banker på, vil det ikke få det til at bøje eller vælter. Når du har fundet stangen skal du placere den i en beholder, såsom en lille kaffe kan der er blevet skåret ned til størrelse til at holde en lille mængde cement mix. Denne cement mix vil holde stangen i oprejst stilling og vil holde den der så, når den bliver slået med en hestesko det vil ikke komme ud af jorden eller vil falde over fra vægten af ​​hesteskoen. Når du har gjort det muligt for stangen og cement at hærde, kan du komme til at arbejde på det felt, der vil holde alt det sand og sådan.

Køb noget sand til brug for din hestesko pit

Køb noget sand til brug for din hestesko pit, og du vil også nødt til at have 4 stykker træ, der vil måle længde på 2 meter med 2 inches. Du skal også købe et stykke af krydsfiner, der måler 2 meter med 2 fødder, der vil give mulighed for sandet for at have et sted, der skal afholdes i én stedet. Vil du ønsker at bruge sand, fordi den hesteskoen får brug for en blød landing, og dette er en fantastisk måde at give en god måde at lande en hestesko. De 4 stykker boards skal være skruet sammen for at skabe et sted at sætte krydsfiner.

Når du har skruet alle stykker af siderne sammen placere bunden oven på siderne og skru et antal skruer ind i de hestesko pit sider. Dette vil holde bunden, som vil blive overgivet og stangen vil så blive placeret inde i kassen når du har besluttet hvor du vil placere boksen i din værftet. Når du har besluttet hvor du vil placere den hestesko pit grave et lille hul, der vil holde cement og stang til din hestesko pit. Når du har gravet et hul skåret et hul i midten af ​​boksen med en lille rund bor og placere cement og stangen i hullet lav nok hele kaffe kan passer i hullet og derefter udfylde lasten på at tilføje ekstra støtte og derefter placere kassen på toppen af ​​hullet og stangen og tillader stangen til at komme gennem kassen.

Når du har gjort dette tage sandet

Når du har gjort dette tage sandet, som du allerede har købt og udfylde området omkring hullet i kassen og lad boksen fyldes med sand. Du har derefter gennemført en hestesko pit for dig og dine venner til at nyde. Det var simpel og ikke tage en masse tid at gennemføre.