E2y

Hvordan man opbygger en ilder wire bur

Hvis dit kæledyr ilder har brug for et hjem og købe en færdiglavet man er for dyrt, kan du prøve at tage gør-det-selv rute og bygge en selv. De fleste af de bure til salg er ganske fancy, men kan ikke passe dine krav eller din idé om, hvordan buret for dit kæledyr ilder skal være. Konstruktionen af ​​en billig, færdigsyet man ikke må være robust og vil kun vare i et kort tidsrum. En ilder er meget stærk og har behov for et bur, som er holdbar, korrekt opbygget og har en god ventilation. En wire bur er den bedst egnede boliger til din ilder. Og som du kommer til at bygge en, kan du beslutte, hvor stor buret vil være at gøre din ilder bevæge sig frit og komfortabelt. Her er hvordan man opbygger en ilder wire bur:

Hvordan man opbygger en ilder wire bur. Montering de ting, du har brug for.
Hvordan man opbygger en ilder wire bur. Montering de ting, du har brug for.

  • Design af buret. Den første ting at gøre, er at komme op med udformningen af ilder wire bur. Hvor mange fritter har du? Ønsker du at opbygge særlige funktioner? Hvor vil du holde buret? Du skal være i stand til at besvare disse spørgsmål, før du begynder at konstruere buret. Husk, at du er arkitekten bag dette projekt, og at du kan tilpasse buret men som du kan lide. Du har fri regeringstid på at designe buret så kommer op med et design du kan lide, er meget vigtigt. Ideelt, for en enkelt fritte, bør dimensionerne være 3 meter i længden, 2 meter i højden og 2 fod dyb. For hver ekstra fritte tilføje omkring en fod af længde og højde.
  • Montering de ting, du har brug for. Du får brug for tyk krydsfiner, stick-on vinyl fliser, 13 meter hønsenet med en-tommer huller, 2-inch x 4-tommer træ skåret i seks stykker 3 meter i længden og 10 stykker af 2 meter i længden. Du skal også bruge to mellemstore hængsler, træskruer, U-søm eller efterbehandling søm.
  • Opbygning af wire bur. Byg bundrammen først. Kombiner to stykker 2 meter lang 2x4s med 3 meter lang 2x4s at lave en rektangel. Gøre to af disse. Det andet vil blive anvendt til buret dækslet. Place fire 2 meter lang 2x4s i en oprejst position på de fire hjørner af den nederste ramme. Brug træskruer til at fastgøre stolperne. Anvende de resterende 2 meter lang og 2 meter lang 2x4 stykker som bandage til den øverste del af buret rammen. Mål bunden og skære et stykke af tyk krydsfiner til størrelse. Line krydsfiner med stick-on vinylfliser at beskytte overfladen fra spild og pletter. Fastgør bunden med træskruer. Dæk toppen af ​​hønsenet, skære det til størrelse og forankre den med U-negle. Du kan også bruge efterbehandling negle og bøje det efter neglen er omkring tre fjerdedele gennem skoven. Nu dækker de tre sider af den nederste del af buret med hønsenet. Fastgør hængslerne til den ene langside af dækslet og til den øverste del af buret. Tilføj en lås til dækslet som en ilder er en stor escape artist.
  • Tilføjelse møbler. Du kan tilføje plast vandskåle, legetøj og genstande ind i buret, så din ilder har ting at lege med. Objekter bør ikke være lille nok til dit kæledyr til at sluge og må ikke være farlig for dyret at interagere med.

Opbygning af en ilder wire bur på din egen tillader skræddersyning og sparer dig for en masse penge. For så længe du bruger de rigtige materialer og følge grundlæggende design og håndværk principper, bør du være fint.