E2y

Hvordan man opbygger en løve levested

Løven er kendt for at være kongen af ​​junglen

Løven er kendt for at være kongen af ​​junglen. En løve er en stor pattedyr, normalt vejer mellem 150 og 185 kg. Mest, kan løver findes i det afrikanske kontinent og nogle dele af Indien. De er vant til de miljøer skov, græssletter og skovområder som deres hjem. Desuden kan de formår at leve med høje temperaturer, på jagt efter deres hjælpeløse bytte. Enhver, der ønsker at opbygge et levested for en løve, skal nøje overveje følgende:

  1. Du skal have de grundlæggende oplysninger om arten og karakteristika af en løve. Overvej løvens kost. Da de er kødædere, skal du have adgang til gode kød leverandører. Endvidere vil tilføje dyr, der ville tjene som bytte gør habitat mere reel. Atmosfære bør udformes på samme måde som en autentisk løvens habitat. Der bør være masser af vegetation. Planter og træer gøre en stor forskel. Det ville også tilføje til den realistiske karakter, hvis nogle dyr ville tiltræde habitat, men med en separat bur. Du kan overveje nogle chimpanser og skaldet ørne til dette formål. Disse særlige kammerater skaber en velkendt lyd atmosfære for løven.
  2. Bestem det formål at erhverve en habitat for løven. Opbygning af et levested for denne art pattedyr vil kræve 5 til 10 hektar jord med rigelig vegetation. Hvis formålet er at genskabe en lignende løve levested, skal det opfylde denne standard. Hvis ejeren ville behandle det som et kæledyr, bør det være i et bur lavet af beton og jern stænger med den helt rigtige plads i mellem. Men enten måde, bør løvens hjem være arkitektonisk veldesignede. Normalt er det tilrådeligt at adskille anlægget, hvor de kan tage et bad, drikke og spise.
  3. Tænk statens regler og politikker om at erhverve en løves levested. Prøv at kontrollere, om der er en lov i din tilstand eller land, der forbyder erhvervelse af denne form for dyr. Betragt den nødvendige tilladelse til transporten.
  4. Bestem evne til vicevært til at udføre ordentlig pleje og vedligeholdelse. Sørg for, at han har den rette uddannelse beregnet til denne type job. Affaldshåndtering bør være systematiseres, ellers løvens helbred vil være på spil. Der bør være en kontaktperson til rådighed med den nærmeste dyrlæge i tilfælde af en nødsituation.
  5. Sikkerhed først. Sørg for, at hegnet er stærk nok til at beskytte den nærliggende samfund såvel som for broderparten beskyttelse mod eventuelle ubudne gæster. Hegnet skal være lavet af stål med nok højde, som krydser over ville være umuligt. Et tydeligt tegn inden for naturtypens nærhed ville være en stor hjælp til at undgå eventuelle ulykker.

Indsamling de rigtige oplysninger vil hjælpe dig vejer

Hvordan man opbygger en løve levested. Du skal have de grundlæggende oplysninger om arten og karakteristika af en løve.
Hvordan man opbygger en løve levested. Du skal have de grundlæggende oplysninger om arten og karakteristika af en løve.

Indsamling de rigtige oplysninger vil hjælpe dig vejer, hvis du kan bygge det eller ej. Det er helt forskelligt fra fuglenes levesteder og andre vilde dyr. En passende habitat gør livet tilstand løve bæredygtig.