E2y

Hvordan man underviser en hest til at lede

Undervisning en hest for bly kan enten være let eller svært

Undervisning en hest for bly kan enten være let eller svært. Sværhedsgraden afhænger af to vigtige faktorer: alder af hesten og størrelsen af ​​hesten. Selvfølgelig er den yngre og mindre hesten, jo lettere vil det være at undervise til at lede.

Det nødvendige udstyr afhænger ikke af størrelsen af ​​hesten. Uanset hvad, let eller hårdt, vil en træner har brug for en korrekt montering grime, en ledende reb og en fejlbehæftet pisk.

Hvordan man underviser en hest til at lede. Først fangst og halterneck føllet er dæmningen.
Hvordan man underviser en hest til at lede. Først fangst og halterneck føllet er dæmningen.

Som nævnt tidligere, undervisning en hest til at lede er lettere, hvis hesten er et føl, der ikke fravænnes eller adskilt fra sin mor, eller mor. Hvis dette var tilfældet, er det nemmere for alle, hvis der er to personer involveret i træning, en til håndtering af hoppen, og den anden til at håndtere føl.

 1. Først fangst og halterneck føllet er dæmningen. Efter fangst dæmningen, fangst og halterneck føllet. Det er sandsynligt, at det kan tage både mennesker til at fange føllet og grime det de første par gange, især hvis det ikke er vant til at folk rører. Selvfølgelig, hvis dette føl har haft menneskelig kontakt, da det blev født eller kort efter dette trin er let. Hvis føllet ikke har haft kontakt med mennesker, kan dette trin være en af ​​de sværeste dem at udrette, i det mindste for de første par gange. Men med lidt tålmodighed dette trin vil blive nemmere.
 2. Den person, der håndterer hoppen skal langsomt begynde førende hoppen frem og føllet er handleren bør give føllet at følge bag hoppen. Føllet har handleren skal have fat i den ledende reb med den ledende reb bliver løst, men ikke dinglende ned langt nok til tangle op føllet eller handleren.
 3. Gentag trin 1-3, indtil føllet er førende bag sin mor uden problemer. Disse tre trin er vigtige, fordi de giver føllet til at begynde at lede, samt at blive vant til grime og bly reb. Disse tre trin også hjælpe føllet vænne sig til folk røre og rode med det. Med sin dæmningen tæt ved, vil føllet ikke understrege så meget, som det ville gøre, hvis hun ikke var involveret i denne uddannelse.
 4. Trin 4 sker efter føl fører uden problemer bag moderen. Dette trin introducerer drægtig med en kortere lead reb, hvilket lægger mere pres på føllet hoved gennem grime. Instruktøren forkorter bly reb til den længde, de er mest trygge i spidsen for en hest med og omhyggeligt sætter det overskydende beløb i den venstre hånd. Må ikke wrap enden af ​​den ledende reb omkring venstre hånd selv, kan dette føre til problemer bør føllet løbe væk. Føllet er bly bag hoppen i flere dage med den ledende reb forkortes mellem føllet og træneren. Nu er også et godt tidspunkt at begynde at vende føllet mens han førte det. Drejning gøres simpelthen ved træneren tager deres højre hånd og mens du holder på den ledende reb under føl hage, flytte den retning, de ønsker at vende. Dette trin hjælper føllet får mere vant til træneren og til fornemmelsen af ​​den ledende reb og trykket af grime på hovedet.
 5. Nu er målet at lære føllet at lede side-by-side med en anden hest. Træneren vil flytte føllet op ved siden af ​​sin mor. Træneren skal være på venstre skulder af føllet, mellem føllet og dæmningen, vender i samme retning som de to heste. De to heste er ført side-by-side, i flere dage, indtil føllet er komfortabel med dette trin. Dette trin er vigtigt i undervisning føllet, at det kan blive ført ved siden af ​​en anden hest, faktisk ikke behøver at halte bagefter. Det er muligt at udføre dette trin med en hest end den føl s dæmningen. Dette er det sidste skridt før lede føl efter sig selv. Føllet kan stadig protestere ved balking (nægter at flytte) eller ved boltning (forsøger at løbe fra). Underviseren bliver nødt til at være parat til at beskæftige sig med enten en af ​​disse situationer, og fortsætte med at føre føllet indtil det fører korrekt, uden at have nogen af ​​de uretmæssige reaktioner.
 6. Finjuster føllet førende. I dette trin føllet har lært at forblive i sin plads, eller at give plads mellem træneren og sig selv. Denne plads kan være vigtigt, hvis føllet bliver skræmt og beslutter at stikke af. For at opnå denne del af uddannelsen, skal du blot skubbe føllet over den ønskede afstand med højre hånd. Også længden af ​​den ledende reb vil aide Ved fastsættelse af distancen føllet stadig fra træneren. Jo kortere den ledende reb, jo tættere føllet vil være at træneren.

Hvis føllet allerede har været vænnet fra sin mor, kan lære det at lede være lidt sværere, men kan gøres. Trinnene i undervisning en hest til at lede uden hjælp af dæmningen er forskellige fra de trin, der er forbundet med en dæmning.

Undervisning en hest for bly kan enten være let eller svært. Trin 4 sker efter føl fører uden problemer bag moderen.
Undervisning en hest for bly kan enten være let eller svært. Trin 4 sker efter føl fører uden problemer bag moderen.

 1. Saml det udstyr, som er det samme som når man underviser et føl at føre med en dæmning (en grime, bly reb og en fejlbehæftet pisk). Den eneste forskel er, at der ikke er behov for grimen og bly reb for hoppen. Det er stadig nyttigt at have en anden person rundt bare i tilfælde af træneren har brug for nogle ekstra hjælp med hesten. Træneren vil også have en masse tålmodighed og udholdenhed, sandsynligvis mere end en træner, der håndterer et føl med en dæmning.
 2. Fang hesten. Dette kan være den mest vanskelige trin af alt, især hvis hesten er aldrig blevet haltered eller havde menneskelig kontakt. Underviseren kan have brug for hjælp til dette trin. Jeg har fundet den nemmeste måde at fange en hest i denne situation er at hem den op i et hjørne og har det mod dig, mens du står væk fra hegnet. Hesten vil være mellem træneren og hjørnet. Efter at hesten er klemt op i hjørnet og vender træneren, vil træneren gå op til hestens venstre skulder, stille og roligt holde grimen og lead reb.

  Undervisere bør altid være opmærksomme på deres placering i forhold til hesten. Den venstre skulder er et godt sted at være, fordi der er ringe fare for at blive sparket eller kørt over her. Træneren nu placerer enden af ​​den ledende reb rundt om hestens hals, og mens du holder hesten med den ledende reb, sætter grime på hestens hoved.

 3. Mens stående på hestens venstre skulder, træneren griber føringen reb med deres højre hånd, forlader nok slæk med den ledende reb for træneren at forblive sikkert væk fra hesten, men tæt nok til underviseren at kunne styre hesten . Dernæst vil træneren placere den resterende længde af bly i deres venstre hånd, og pas på ikke at vikle den rundt i hånden. På dette tidspunkt, er den ledende reb i trænerens hænder korrekt, og det er tid til at placere den buggy pisk i trænerens venstre hånd med håndtaget op og halen ned. Træneren skal være forsigtig, når du håndterer den buggy pisk og forsøge ikke at spook, eller skræmme, hesten med det uden grund. Nu træner træder frem langsomt, anvende en lidt pres på den ledende reb, som dernæst påfører pres på grime, signalering for hesten at flytte. På dette tidspunkt, vil hesten gøre en af ​​tre ting - fører nemt, vægrer eller bolt. Træneren skal være forberedt på nogen af ​​disse tre reaktioner.
 4. Det fjerde trin afhænger af reaktionen af ​​hesten til det tredje trin.
  • Hvis hesten blot går med træneren, som hvis det havde været førende evigt, så træneren simpelthen er nødt til at fortsætte de første tre trin, indtil træneren er sikker på, at hesten fører uden problemer.
  • Men hvis hesten beslutter at bolt, eller løbe væk fra træneren, når de forsøger at blive ledt, bør træneren trække på bly reb, forsøger at få kontrol over hesten. Dette er normalt opnås ved at trække hestens hoved rundt og have det står træneren. Når hesten er under kontrol, og træneren har genvundet fatningen, vil træneren forsøger at føre hesten igen.
  • Hvis hesten beslutter at balk, eller nægter at flytte på alle, vil træneren bruge enden af ​​buggy pisk at trykke på det på bagsiden. Dette er nøje gøres med buggy pisk i trænerens venstre hånd og sker bag træneren ryg. Aldrig ramte hesten hårdt med den buggy pisk, er du ikke disciplinere det, prøver bare at lokke den til at bevæge sig. Instruktøren har at holde fast i føringen reb, mens du gør det, fordi hesten kan gå lige fra balking til fastboltning og træneren skal være klar.
 5. Denne næste skridt er let at huske, men kan ikke være let at udføre. Du skal blot gentage trin 1-4 daglige eller indtil der ikke er problemer, der fører hesten. Den tid, det tager at uddanne en hest til at lede afhænger i høj grad på hesten og på træneren. Nogle heste tager længere tid at træne, og nogle undervisere kan gøre det hurtigere, fordi de har mere erfaring træne heste.