E2y

Hvordan man underviser en nymfeparakit at tale

Cockatiels kan ikke tale så klart som papegøjer

Cockatiels kan ikke tale så klart som papegøjer, men de sikker kan tale. I første omgang er alle kan du høre fra disse fugle en pibende lyd. Men den hyppigere deres verbale uddannelse er, jo bedre vil de være til at snakke. Det centrale her er konsistens. Hvis cockatiels hører bestemte ord ofte, vil de til sidst lære at tale dem. Husk dog, at undervisning en nymfeparakit at tale, er på ingen måde let, så her er nogle tips, der kan gøre det mere overskueligt.

  • Sørg for altid at interagere med dit kæledyr nymfeparakit. Hvis nymfeparakit får lov til at interagere med sin ejer og / eller hele husstanden, jo mere sandsynligt, at han vil være god til at snakke. Tal med ham hver chance du får. Hver gang du ser ham, eller når du kommer ind i rummet, hvor han holdes, siger "Hej, ____ (dit navn)." Over tid, vil han knytte denne hilsen med dig og vil sige dette, hver gang han ser dig.
  • Lær nymfeparakit enkle ord. One-stavelses ord er de bedste ord til at undervise i nymfeparakit i løbet af de første par uger. Sørg for at gentage disse ord igen og igen, indtil fuglen gevinster mesterskab. Når fuglen er klar, indføre mere komplekse og længere ord. Husk dog, at undervise fuglen kun pæne ord. Selvom nogle mennesker finder det morsomt, en nymfeparakit, der taler dårlige ord er et turn-off. Dette er også grunden til at du bør undgå cussing omkring en nymfeparakit. Hvis han gentagne gange hører du cussing, vil han hente de dårlige ord og gentage dem.
  • Forstå, at gentagelse er vigtig. En fugl talende evne er erhvervet gennem gentagelse. Så hvis du virkelig ønsker at høre din fugl tale, er du nødt til at afsætte ekstra indsats og tid i at undervise i nymfeparakit. Det vil i høj grad hjælpe, hvis du tager ham op, når du underviser ham. Formulere ordet godt og bruge en skingre stemme. Husk, cockatiels tiltrukket et højt toneleje tone og kan forventes at efterligne et ord, der udtales på sådan en tone.
  • Forstå, at fuglen ikke vil tale alt, hvad du underviser ham. Cockatiels er ganske selektiv med ord. De ønsker kun at lære de ord, der er behagelig for deres ører. Så du skal ikke blive frustreret, hvis din nymfeparakit ikke taler nogle af de ord, du underviser ham. Bare tag det som dit cue til at komme videre og lære ham andre ord.
  • Praksis tålmodighed. Undervisning en nymfeparakit at snakke tager en masse tålmodighed og engagement. Resultatet er ikke umiddelbart, så du er nødt til virkelig at vente, før du kan høre fuglen tale. I virkeligheden, i nogle tilfælde kan fuglen faktisk ikke sige ordene, men måske kun make-eller mere korrekt, sing-en lyd.
  • Styrke læring. Give dine nymfeparakit godbidder og belønninger er den bedste måde at styrke læring. Hver gang han udtaler et ord til højre eller i det mindste forsøg på at gøre det til at lyde rigtigt, din nymfeparakit giver hans foretrukne godbid. Gør det samme, når han viser interesse for at lære. Jo mere du opmuntre dit nymfeparakit, jo bedre vil han være på tale.


Endelig har det sjovt hver træningssession

Hvordan man underviser en nymfeparakit at tale. Sørg for altid at interagere med dit kæledyr nymfeparakit.
Hvordan man underviser en nymfeparakit at tale. Sørg for altid at interagere med dit kæledyr nymfeparakit.

Endelig har det sjovt hver træningssession. Tag dette som en mulighed for at obligation med fuglen. Hvis der imidlertid er uddannelse blevet en byrde for dig og din nymfeparakit, du sandsynligvis presser dig selv og fuglen for hårdt. Tag det roligt. Målet er her først og fremmest er at have det sjovt.