E2y

Hvordan skal man behandle med en uønsket kæledyr

Kæledyr tilbyde glæde

Kæledyr tilbyde glæde, komfort og velvære til så mange ejere af kæledyr over hele kloden. Internettet er fuld af søde og sjove videoer af katte, hunde og andre kæledyr. De er i stand til at tilbyde støtte uden selv at sige et eneste ord.

Hvordan skal man behandle med en uønsket kæledyr. Må ikke skade kæledyr.
Hvordan skal man behandle med en uønsket kæledyr. Må ikke skade kæledyr.

Men nogle gange, du kommer på tværs af et kæledyr, som du ikke virkelig ønsker at passe. Nogle grunde til, at du kan have en uønsket kæledyr er:

 • Et familiemedlem opfanger en vildfaren.
 • Nogen giver dig et kæledyr uden at spørge dig først.
 • Din familie kæledyr har bliver en gene på grund af dårlig opførsel.
 • Du eller et familiemedlem har udviklet allergi til dit kæledyr.

Hvad kan du gøre, hvis du står over for nogen af ​​disse situationer?

 1. Må ikke skade kæledyr. Det er ligegyldigt, hvordan du kom om at have kæledyr eller hvorfor det er blevet en plage at din husstand. Aldrig nogensinde misbruge kæledyr fysisk eller følelsesmæssigt. Nogle mennesker dumpe eller smide uønskede kæledyr ud af bilen. Andre fysisk skade uønskede kæledyr ved skade, dræbe eller ikke at fodre dem og forårsager deres alt for tidlige bortgang. Det er både umenneskeligt og ulovligt!
 2. Annoncer den tabte kæledyr. Hvis du har fundet kæledyr vandrer uden for din ejendom, tage et foto og lave en flyer. Den flyer bør omfatte dyrets billede og dine kontaktoplysninger. Indlæg de flyers i butikker, veterinære kontorer, lokale opslagstavler i skoler og kirker i nærheden af ​​dig, og endda på internettet.
 3. Giv kæledyr op til vedtagelse. Spørg familie, venner og kolleger, hvis de er interesseret i at vedtage dit kæledyr. Én persons uønskede kæledyr kan være en anden persons bedste ven. Bebude vedtagelsen via flyers, tekster, e-mails og på sociale netværkssider.
 4. Kontakt den nærmeste humant samfund. Den lokale Humane Society i dit område kan hjælpe dig med at finde måder at håndtere din uønskede kæledyr. De kan hjælpe dig med at finde en ny kærligt hjem til den lille critter.
 5. Ring til den lokale dyr husly. Find ud af hvordan du kan få kæledyr vedtaget gennem deres kontor. Du skal muligvis betale et gebyr for at have dit kæledyr passes og behandles af dem.
 6. Adresse allergi. Du eller medlemmer af husstanden kan være allergiske over for dyret. Sørg for at tage de rigtige antihistaminer for at holde allergiske reaktioner i skak. Selskabsdyr bør begrænses i et separat område af huset, indtil et nyt hjem er fundet for ham.
 7. Træn kæledyr. Hvis du ikke ønsker, at kæledyr, fordi det er aggressiv eller ubegavet, har kæledyr set af en træner. En utrænet kæledyr kan virkelig blive en plage. Men dette er ikke skyld i kæledyr. Ligesom med børn, skal de skolet. Det påhviler den kæledyr ejer at få dyret trænet ordentligt så det kan være værdifuldt medlem af husstanden.

Det er uheldigt

Det er uheldigt, at nogle dyr er klassificeret som uønsket. Før du endda få et kæledyr, så tænk på, om du og din familie er klar til en. Det betyder, at du kan tage sig af dyrets behov - mad, logi, undervisning, medicinske omkostninger samt dyrets følelsesmæssige behov. Ja, nogle kæledyr har brug for kærlighed og hengivenhed, også. Du skal også vide, hvis du har allergi over for visse dyr. Være ansvarlige og give en uønsket kæledyr en chance for at blive i det mindste en andens kærlig følgesvend.