E2y

Hvordan til at debattere mod dyre dissektion

Animal dissektion er almindeligt anvendt i biologi klasser og kurser i gymnasiet og på universiteterne. Killing dyr til dissektion imidlertid ofte drøftet af mennesker, der finder den praksis moralsk forkert og grusom. Hvis du tror, ​​du er ikke for dyre dissektion, her er hvordan du kan debattere fortalerne.

  1. Grusomhed. Den primære argument imod dyr dissektion er dyrplageri, som praksis gør. Den praksis er grusom mod dyr, fordi de fleste dyr, der er dissekeret er komplekse nok til at opleve smerte og endda frygt. Rotter og katte, f.eks registrere vil terror og smerte, som de bliver dræbt. Selv om dyrene bliver dræbt i relativt smertefri manerer, men det er stadig grusom, fordi livet for disse dyr er taget for givet og betragtes som blotte redskaber, der kan udskiftes.
  2. Dead vs. Live. En af de primære årsager til, at dyr dissektion fortalere bruger er, at dissektion tillader biologistuderende at se det indbyrdes forhold mellem de forskellige væv i et organ, organerne i et system, og systemerne i en organisme. Men du kan argumentere for, at disse relationer, processer og funktioner vil ikke ses gennem dissektion, fordi dyrene er døde under dissektion, hvorfor deres kroppe ikke længere udviser de vigtigste funktioner i livet.
  3. Alternativer. Også frem de mange muligheder, der kan bruges i stedet for dyre dissektion. For eksempel er der software-produkter, der vil give de studerende til at udføre virtuelle dissektioner i en computer. Disse vil give studerende til at se, hvad der er "inde i" et dyr uden at dræbe et dyr. Disse programmer er også mere omkostningseffektive i det lange løb, da en computer installeret med dyret dissektion program kan bruges af hundredvis af andre studerende.
  4. Moralske argumenter. Næste, forward de moralske argumenter mod dyremishandling. Gud kaldte mennesker til at være forvaltere af Guds skaberværk, og som sådan, mennesker har til opgave at drage omsorg for levende ting, herunder planter og dyr, der bruges i animalske dissektion klasser.
  5. Koste. I det lange løb, er at bruge dyr i klasserne meget dyrt. Uanset om der anvendes katte, rotter eller marsvin, er dyrene meget dyrt og ikke kan genanvendes. Faktor i andre omkostninger, såsom udgifter til at bevare dyrene og købe dyre materialer til lagring af døde dyr, og summen udgifter til dyr dissektion er meget stor. I offentlige skoler, vil skatteydere nødt til at tage den vejafgift, mens i private skoler forældre bliver nødt til at betale for alt dette.
  6. Valg. Endelig tilføjer, at hver elev skal have valget mellem at dissekere et dyr eller ej. Hvis den studerende har moralske eller praktiske grunde til ikke at ville dissekere dyr, skal den studerende have alternativer og muligheder. Eleverne bør også være orienteret lige fra starten, at de ikke behøver at dissekere dyr, da nogle elever kun dissekere dyr, fordi de tror, ​​at det er standardprocedure.

Hvordan til at debattere mod dyre dissektion. Grusomhed.
Hvordan til at debattere mod dyre dissektion. Grusomhed.

Eleverne skal have et valg, når det kommer til dyr dissektion og deres moralske og sociale baggrunde, burde tages med i klasser, der tilbyder dyre dissektion som et laboratorium eksperiment. Med disse i tankerne, bør du være i stand til at debattere mod dissektion.