E2y

Hvordan til at designe og bygge en kanin Hutch

Kom godt i en ny kanin kan være en stor og spændende tilføjelse til din familie. Kaniner er helt glade levende indendørs eller udendørs. De er dog lidt mere komfortabelt, når de er uden for. Dette skyldes, at de beskæftiger sig med kolde temperaturer bedre, end de gør med varme temperaturer. Det er vigtigt, hvis dit kæledyr kanin bliver holdt udenfor for at give dem en sikker, komfortabel og stabil udendørs kanin Hutch at bo i. Der er to markant forskellige måder at nærme bygge kaninbure.

Først du vil være sikker på at du har dine planer trukket ud til den nærmeste detalje. Dette vil sikre, at du har alle dine relevante forsyninger til at bygge din egen kanin Hutch, så du ikke er fanget i en plet lige i midten. Trække det ud på nogen måde, du ved, hvordan, og sørg for at nedskrive alle dine målinger omhyggeligt. Når du tegner en konstruktion, altid tage hensyn til hvor stor din kanin er, eller hvor store de bliver, før de beslutter, hvor stor hutch skal være. Dine bur designs behøver ikke at være fancy. Mens du måske tror, ​​at din kanin kan lide to eller tre forskellige områder eller rum, det er ikke sandt. Kaniner er tilfredse med ét enkelt område at bo i. Selv i et kanin bur, de er interesserede i at spise og sove. Play tid vil opstå, når du tager dem ud for at socialisere dem.

Hvordan til at designe og bygge en kanin hutch. Denne type bur er generelt udformet med to forskellige afsnit.
Hvordan til at designe og bygge en kanin hutch. Denne type bur er generelt udformet med to forskellige afsnit.

Der er to muligheder for at overveje, når du beslutter dig for at bygge din egen kanin Hutch:

 1. En all-trækabinet. Denne type kanin Hutch er den mest almindelige og populære. Det er imidlertid ikke det bedste valg for et kæledyr kanin. Vi vil dække, hvorfor dette er efter drøftelse den måde at designe det og bygge begge slags kaninbure.

  Det er bedst at bruge robuste pålidelig krydsfiner, når man bygger all-træ kaninbure, ikke spånplader. Denne bur vil være hjemsted for din kanin i lang tid, så det er vigtigt at bruge gode forsyninger.

  Denne type bur er generelt udformet med to forskellige afsnit

  Denne type bur er generelt udformet med to forskellige afsnit. Et afsnit vil blive fuldstændig lukket, alle bortset fra en lille åbning for din kanin at indtaste og afslutte i den større del af buret. Dette afsnit kan have et trægulv, men det anbefales at have en wire bund. Dette er fordi din kanin generelt vil bruge enhver strøelse som strøelse, og de kender ikke noget bedre end at gå på toilettet om de er i deres "soveværelse" eller ej.

  Den største del bør være omtrent dobbelt så stor som det lukkede område. I dette afsnit vil have en wire bund og en dør i fronten. Døren skal være wire så godt. Dette vil give din kanin at have cirkulation i hele pennen. Cirkulation er af afgørende betydning for kanin sundhed. Sørg for at din kanin Hutch har en robust tag, især hvis du er i et område, hvor der kan være snefald. Sørg også for, at buret er sat højt nok ud af jorden for at tillade cirkulation, mindst 3 meter. En sidste mulighed er at sætte en solid dør på forsiden af ​​din "soveværelse" område, hvilket vil gøre det lettere at fange din kanin, hvis han spiller hårdt for at få.

  En all-wire bur (træramme)

  En all-wire bur (træramme). Muligheden for at droppe pander til din hutch er netop det.
  En all-wire bur (træramme). Muligheden for at droppe pander til din hutch er netop det.

 1. En all-wire bur (træramme). Denne kanin bur er det nemmere en at gøre. Gå til enhver kanin show, dyrehandel, eller gård levering butik og købe en regelmæssig indendørs wire kanin bur. Selvom beregnet til indendørs brug, de er perfekt egnet til at blive gjort til udendørs kaninbure så godt. Hvad du vil gøre, er at tage en god kvalitet 2 x 4-og opbygge en ramme omkring din wire kanin bur, med ben mindst 3 fødder, og en stærk sikker krydsfiner tag. Det er bedst at sætte taget i en vinkel skrånende ned mod bagsiden, for regn eller sne til afløb den. Shingling det eller draping og hæftning plast til det er valgfrit, men nyttigt i at bevare skoven.
 2. Muligheden for at droppe pander til din Hutch er netop det

  Muligheden for at droppe pander til din Hutch er netop det, det er en mulighed. Du kan enten bygge en træ gryde, der kunne glide ind og ud af det, eller blot tillade ekskrementer til at falde til jorden. Rengøring dette op en gang om ugen er tilstrækkelig til sanitære problemer, men du kan overveje at gøre det oftere med en faldende pan, fordi det er tættere på din kanin kabinet end jorden.

Den anden mulighed er en bedre løsning for dit kæledyr kanin

Den anden mulighed er en bedre løsning for dit kæledyr kanin. Det er sandsynligt, med træ Hutch, vil kanin urinere i hjørnerne af buret. Træet vil suge det op og ammoniak vil samle. Dette er ikke den bedste måde at vedligeholde din kanin sundhed. Det vil tage lang tid for at dette kan ske, så hvis du vælger træ kanin bur, vil din kanin ikke være syg hele tiden, det er bare noget at overveje.

Opbygning kanin bure behøver ikke at være svært. Med en god plan og viden om, hvad du håber at opnå, vil det være en leg!