E2y

Hvordan til at designe og bygge en kanin Hutch

Tage sig af kaniner betyder også at give dem husly

Tage sig af kaniner betyder også at give dem husly. I dette tilfælde vil lade dem køre tabe i dit hus ikke. Du er nødt til at bygge en kanin Hutch, hvor de kan bo. Designe og bygge en kanin Hutch ikke kræver særlige færdigheder i snedkeri. En kanin bur behøver ikke at have en meget kompliceret udformning. Du skal bare sørge for, at det vil give den komfort, som din lodne lille kæledyr har brug for.

Her er de trin, du skal følge i at designe og bygge en kanin Hutch:

  • Bestem størrelsen af Hutch brug for dit kæledyr. Før du forsøger at designe og bygge dine kæledyr 'Hutch, skal du først bestemme den nøjagtige størrelse, at dine kaniner får brug for. En lille bur vil gøre for én eller to kaniner. Dog vil en lille Hutch ikke være ideel til fire eller fem kaniner. Dit kæledyr skal være i stand til at køre omkring deres bur uden at støde ind i hinanden. Det skal også give plads til deres mad og vand. Hvis du planlægger at installere ting inde i Hutch, så skal du sørge for, at størrelsen af ​​husly vil rumme alle dem. Kig efter et område i dit hus, hvor du planlægger at placere Hutch og tage målinger. Sørg for at notere de målinger, du tog i et stykke papir.
  • Planlæg udformningen af Hutch. Efter at kende størrelsen af ​​Hutch, kan du gå videre til den sjove del, der trækker udformningen af ​​din kanin husly. Grib en pen og et stykke papir og kigge efter et roligt sted, hvor du kan arbejde. Tegn et første udkast til Hutch. Du behøver ikke at gøre det kompliceret, især hvis du ikke har erfaring i tømrer. Du skal huske at tage hensyn til dine evner i tømrer, når du designer din Hutch.
  • Købe de ting, du har brug for. For at opbygge en Hutch, er du nødt til at samle alle de materialer, du har brug for. Lav en liste over alle de materialer, som du har brug for dette projekt. Efter gør dette, kan du gå til din lokale hardware butik for at købe de ting, du har brug for. Sørg for at bringe udkastet til Hutch, og de målinger, du tog, så du kan give dem til den person, der vil deltage til dig. Husk at tage højde for hvert materiale for at sikre, at du altid har et ekstra, og for at undgå at gå tilbage til isenkræmmer, når du løber tør for materialer til brug.
  • Byg Hutch. Kig efter et sted hvor du kan bygge Hutch. Hvis du ønsker det, og hvis området tillader det, kan du være i stand til at arbejde på det område, hvor du ønsker at placere Hutch, når du er færdig med det. Saml alle de materialer og placere dem i dit arbejdsområde for at undgå unødvendige bevægelser, der kommer med at gå til dit redskabsrum at få, hvad du har brug for. Begynde at bygge kaninens bur. Gør dette med omhu for at undgå skader. Efter at have bygget Hutch, teste dens styrke.

Den Hutch, at du opbygger, vil ikke blot tjene som dit kæledyr 'hjem

Hvordan til at designe og bygge en kanin Hutch. Bestem størrelsen af Hutch brug for dit kæledyr.
Hvordan til at designe og bygge en kanin Hutch. Bestem størrelsen af Hutch brug for dit kæledyr.

Den Hutch, at du opbygger, vil ikke blot tjene som dit kæledyr 'hjem. Det vil også fungere som deres beskyttelse mod det barske vejr. Tage din tid til at sikre, at dit kæledyr får så meget beskyttelse som muligt vil hjælpe med at sikre, at din lodne venner vil have langt og sundt liv.