E2y

Hvordan til at fange vildtlevende svin

Vildtlevende svin er også kendt som vildsvin eller svin

Vildtlevende svin er også kendt som vildsvin eller svin. Disse dyr findes typisk i de europæiske og asiatiske regioner. Vildtlevende svin kan forveksles med det fælles gris, som de ser ens ud. De kommer i forskellige farver, såsom sort, grå, hvid og brun og nogle af dem er plettet med en kombination af farverne.

Nogle mennesker fange vildtlevende svin som en sport

Hvordan til at fange vildtlevende svin. Ting, du får brug for.
Hvordan til at fange vildtlevende svin. Ting, du får brug for.

Nogle mennesker fange vildtlevende svin som en sport. Disse grise er svære at fange, da de er meget stærke, hurtige løbere og også gode svømmere. Selv om dette er tilfældet, har de også andre egenskaber, såsom at have dårligt syn, der kan føre til deres let fange. Hvis du har planer om at fange en vildtlevende svin, bare følge trinene angivet nedenfor:

  1. Ting, du får brug for. Du får brug for flere elementer i rækkefølge for dig at fange en vildtlevende svin let og med succes. Disse poster omfatter forskellige korn eller majs. Du vil også få brug fælder eller foderautomater til at tiltrække de vildtlevende svin.
  2. Observere deres adfærd. Inden vi går ud for at fange vildtlevende svin, er den første ting, du skal gøre for at observere deres adfærd. Selvfølgelig vil du nødt til at vide, hvor deres levesteder er. Når du har bestemt dette, iagttager deres spise og sove vaner. Find ud af hvor de normalt gennemsøge for mad og hvis de går og vandre til et andet sted.
  3. Fodre grise. Når du ved, hvordan de opfører sig, er det nu tid for dig at sætte nogle foderautomater. Forbered svin foderautomater og fylde dem op med korn og majs. Dette vil tiltrække de vildtlevende svin. Lad foderautomater i et par dage, så grisene vil vænne sig til placeringen af ​​maden og gå der hverdagen til at spise.
  4. Sætte nogle fælder. Efter et par dage, kan du allerede oprettet nogle fælder for at fange nogle svin. Hvad du gør er at sætte foderautomater, som du tidligere forberedt og sætte dem ind i fælder. Det vil være bedre, hvis du har en temmelig stor fælde. Sætte feeder i den modsatte ende af indgangen af ​​fælden, således at grisen skal gå hele vejen til enden.
  5. 5Catch grisen. Når alt er indstillet, alt hvad du skal gøre, er at vente. Hvis du ved, hvordan vildtlevende svin opfører, vil du ikke nødt til at vente længe. Så snart en gris går i fælden og spiser den mad, snige stille og nærme fælden, så du kan lukke faldlem. Du har nu fanget en vildtlevende svin!

Det er de enkle trin til, hvordan du kan fange en vildtlevende svin ved hjælp af en fælde. Husk at være sikker, når du fange disse typer af svin. De kan være aggressive, når du forsøger at fange dem som de er vant til at passede deres egen virksomhed og være i naturen. Nogle af dem kan også have stødtænder der kan beskadige dig så vær forsigtig, især når du nærmer grisen.