E2y

Hvordan til at give en fugl medicin

Hvordan giver jeg en fugl medicin, spørger du? Meget omhyggeligt

Hvordan giver jeg en fugl medicin, spørger du? Meget omhyggeligt. En syg fugl skal ses af en dyrlæge, helst en med aviær oplevelse. Fugle vil skjule det faktum, at de er syge, med den tid, de ser syge, er sygdommen sandsynligvis langt henne i processen. I naturen vil fuglene falske wellness at beskytte sig mod rovdyr og vores kæledyr er ikke alt for langt fjernet fra naturen.

 1. Kendskab fuglens personlighed vil hjælpe med at beslutte, hvilken form for medicin for at give ham. Vil han lade dig sætte ting, såsom en sprøjte eller medicin dropper det, ind i næbbet? Vil han drikke vand, der har medicin i den? Vil han spise en snack lavet med medicin eller med medicin skjult i det? Normalt en syg fugl vil nægte at spise, hvilket ville nødvendiggøre tvangsfodring for at sikre, at han får den passende mængde medicin.
  • Holder en lille fugl tager omhyggelig håndtering, for det og for dig. En parakit bid kan være blå mærker og smertefuld. Skånsomt som muligt, holde parakit på ryggen i din hule hånd, så dit indeks og tommelfinger fri til at sætte på hver side af næbbet, og tryk forsigtigt, og normalt vil han åbne næbbet nok til at sætte enden af ​​sprøjten i munden og springet medicinen i. Hvis han er stædig, bruge sprøjten og går i retning af den side af næbbet og skubbe forsigtigt vil få nok af spidsen inde i at få medicinen i.
  • Hvis en fugl nægter at spise eller drikke, og du er i stand til at administrere medicin, bør du behandle det som en sand medicinsk nødsituation og ringe til din dyrlæge. Dyrlægen vil kunne udføre diagnostik og samtidig holde fuglen varm, samt force-feed og holde hende hydreret med en afgrøde rør. Hvis fuglen har brug for visse medikamenter og kan ikke tvangsfodret kan dyrlægen giver medicin på forskellige måder, herunder injektioner, næsedråber eller øjendråber.
  • Lægmænd skal altid være uddannet i tvangsfodring, da det er farligt. Forsøg ikke tvangsfodring uden forudgående uddannelse af en professionel på det veterinære kontor.

 2. Den typiske manglende appetit nævnt ovenfor vil også medføre en sænket kropstemperatur, så det er en god idé at holde fuglen varm og trækfrit med et tæppe rundt i buret.
 3. Håndkøbsmedicin findes i dyrehandlere, såsom en infektion fighter, kommer i indkapslet pulverform, der er åbnet, og blandes i drikkevandet dagligt.
  • Nogle over-the-counter-produkter kommer i en gel form pakket ind i en sprøjte for nem måling.
  • Pulveriserede former for probiotika eller antibiotika kan drysses på fugtig fuglefoder eller på frugter eller grøntsager.
 4. Fugle sommetider er befængt med fjer mider eller lus, som der er sikre sprøjtegift, der kan anvendes direkte på fuglen, undgå hans ansigt og fjerne hans vand og mad retter først. Sprays kan også anvendes direkte til buret for en mere grundig rengøring.
 5. En dyrlæge har oplevet med fugle kan findes ved hjælp af denne Website: www.aav.org .
 6. Det er altid vigtigt at kontakte en dyrlæge før selvstændig behandling af en fugl i en flok. Hvis et medlem af flokken har mider, så en dyrlæge vil påtage sig den hele flokken er inficerede og vil anbefale behandling med receptpligtig medicin, som du kan administrere derhjemme, så du ikke behøver at transportere alle dine fugle til kontoret. Måske en ekstraordinær aviær dyrlæge ville gøre et hus opkald til at beskytte din flok fra hvilke sygdomme, de kunne samle op på kontoret.

  Hvordan til at give en fugl medicin. Kendskab fuglens personlighed vil hjælpe med at beslutte, hvilken form for medicin for at give ham.
  Hvordan til at give en fugl medicin. Kendskab fuglens personlighed vil hjælpe med at beslutte, hvilken form for medicin for at give ham.

  Flere fugl ejere står særlige behov, hvis hele flokken skal behandles som med angreb af mider. Hvis de holdes i en udendørs voliere, kan du nødt til at bruge et net til at fange hver en, behandle det og sætte det i et mindre bur indtil hver havde givet hende dosis og derefter slippe dem tilbage i volieren.