E2y

Hvordan til at identificere en dødelig sort mamba slange i naturen

Også kendt som Dendroaspis Polylepis

Også kendt som Dendroaspis Polylepis, den sorte mamba slange er en giftig slange, der findes i Afrika. Det kan nemt tilpasse til forskellige klimaer og forskellige miljøer. Den kan overleve i savanne, skove, tætte skove, klippefyldte skråninger, fugtige sumpe, bjerge og ørkener. Men det normalt foretrækker udtørret omgivelser findes i lyse skove og klippefyldte afgrøder. Det er kendt for at være den længste type slange i det pågældende land med en længde på mindst otte meter (to og en halv meter) og højst fjorten fod (fire meter). I modsætning til andre lange slanger såsom den massive anaconda, har den sorte mamba en slank krop dermed gør det helt fleksibel og nem at flytte. Det gør den til en af ​​de hurtigste slanger i hele verden! På grund af sin farlige gift, meget lang krop og forbløffende adræthed, er det i høj grad frygtet af alle mennesker på kontinentet. Den sorte mamba bruger sin forbløffende hastighed for at undslippe fjender og trusler, ikke at jage sit bytte. Det vil ikke tøve med at angribe hvis fjenden ikke at forlade. Det er så hurtigt, at dens hastighed kan nå op til 23 km i timen. Identifikation denne frygtindgydende koldblodige dyr er ganske let. Læs videre for at lære mere.

  • Black Mamba er ikke sort på alle! Aldrig gå på udkig efter en sort slange, hvis du ønsker at spotte en sort mamba. I modsætning til hvad de fleste forventer, dens farve er ikke sort. Det har en række farver, der omfatter brune til brunlig grå, grå, oliven til kaki toner. Dette giver det perfekte camouflage i tørre klippeskråninger og grunde. Så hvorfor er det kaldes den sorte mamba hvis dens farve ikke er sort? Fortsæt til trin 2.
  • Den mørke, giftig mund. Det er navngivet som den sorte mamba ikke på grund af sin krop farve. Det skyldes hovedsagelig det faktum, at den har et ink-sorte mund. Men denne skræmmende funktion viser kun, når den sorte mamba er i sit angreb position, ved at slå nogen fjender, der truer den. Du ville ikke ønsker at se denne mund på alle!
  • En cobra-lignende positur. Når truet, sit angreb udgør, er meget lig den kobra. Det har en hals flap, der spreder sig bredt som det udsætter sin sorte mund (død munden). Du vil derefter høre en skummel hvislen. Det er dens måde at skræmme sine fjender væk eller andet, vil det gentagne gange strejke dem med sin dødbringende gift.
  • Lang, tynd og hurtig. Du bør altid huske og tage hensyn til, at den sorte mamba er meget lang (2. længste giftige slange i verden), har en smal krop og bevæger sig ekstremt hurtigt. Watch out for disse centrale indikationer!

Du er nødt til at forstå

Hvordan til at identificere en dødelig sort mamba slange i naturen. Black mamba er ikke sort på alle!
Hvordan til at identificere en dødelig sort mamba slange i naturen. Black mamba er ikke sort på alle!

Du er nødt til at forstå, at denne slange er onde. Dens gift er så potent og giftigt. Dødeligheden er næsten hundrede procent. Hvis bitten er der behov for ofret, der skal behandles med anti-venom så hurtigt som muligt at modvirke giften sprede sig i kroppen. Hvis ikke, vil giften blive fuldstændigt dispergeret inden for 20 minutter, langsomt og smertefuldt dræbe offeret. Døden kommer inden for 30 til 60 minutter efter at være blevet bidt. Dette er virkelig en meget farlig slange, så sørg for, hvad det ligner, især hvis du bor i Afrika. Held og lykke og vær forsigtig!