E2y

Hvordan til at identificere en wallaby

En indfødt i Australien

En indfødt i Australien, Wallabies er en slægtning til den mere populære kænguru. Udtrykket "wallaby" blev opfundet af de Eora aboriginals, der var de tidligere indbyggere i Sydney, Australien. Disse dyr vokser mere og mere i popularitet som en husstand kæledyr. Men i nogle lande er disse dyr betragtes som skadedyr og jages ned. Det er ganske nemt at spotte en Wallaby på grund af sin lighed med kænguru og dens mindre end formidabel størrelse. Hvis du ikke er sikker på, at du kan spotte en ved blot at kigge på det, her er nogle tips og beskrivelse af dyret for at gøre det lettere for dig at bekræfte sin art.

  • Location. Som nævnt Wallabies er meget populære i Australien og er fordelt i rimelige tal. Så hvis der er en chance for, at du måske ønsker at se en, er dette stedet at gå. For nylig har steder i Sydafrika, New Zealand og Isle of Man er vist overflod i disse lodne små skabninger. Disse er de eneste steder, hvor du kan være i stand til at spotte en i naturen. Bortset fra det, fangenskab eller zoologiske haver er din næste bedste løsning. Desuden er disse dyr helt natlig så fange et glimt af dem i løbet af dagen kan være særdeles udfordrende.
  • Fysisk udseende. Ligesom deres fætter kænguruen, er Wallabies ligner. Den eneste store forskel er størrelsen. Disse dyr kan kun vokse en ækvivalent af en mellemstor hund. Udover det, er resten det samme. Wallabies har en oprejst kropsholdning, har lange haler, der bruges til balance, store bagben, der er muskuløse og håndvåben. Små Wallabies eller "Joeys", svarer til størrelsen af ​​en lille kanin. Generelt er disse dyr enten brunlige eller helt hvid i farven. Selvfølgelig har forskellige underkategorier af racen farver, der er forskelligt fra det sædvanlige, såsom gul-footed rock-wallaby, der har en gul hale. At bemærke en forskel mellem en ung kænguru og en voksen Wallaby, sidstnævnte har en mere afrundet ansigt end førstnævnte. En kænguru har en mere aflang flade, samt at have længere forlemmer end en Wallaby.
  • Habitat. Du er mest sandsynligt at spotte Wallabies i deres valg af bopæl. Der er træer og kampesten, hvor disse dyr har en evne til at klatre. Andre racer af Wallabies har forskellige valg i levende muligheder, men den førnævnte er de mest populære valg for habitat.


Konklusionen er

Hvordan til at identificere en wallaby. En indfødt i australien.
Hvordan til at identificere en wallaby. En indfødt i australien.

Konklusionen er, at spotte en Wallaby ikke så svært. På grund af sin meget unikke størrelse og lignende udseende til en kangaroo, er det meget nemt at fange med øjet. Som et tip, behøver du kun at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, hvis du ønsker at observere en i naturen. Du bør også være forsigtig og ikke bare snuppe en Wallaby i naturen. Hvis provokeret, kan dyret løbe væk eller værre, skade dig. Men hvis du ikke er meget af en outdoorsman, ville du bedste løsning være at gå til en zoologisk have, der udviser en Wallaby. Held og lykke!