E2y

Hvordan til at identificere grønne havskildpadder

Det videnskabelige navn for en grøn havskildpadde er Chelonia mydas

Det videnskabelige navn for en grøn havskildpadde er Chelonia mydas. Disse skildpadder får deres navn fra deres farve. Den grønne farve er dybest set effekten af ​​hvad de spiser, alger eller "Limu".

Aner til grønne havskildpadder har udviklet sig på land og kom tilbage til havet. De har vandret på jorden for omkring 150 millioner år siden. Disse arter har levet sammen med dinosaurer og alle andre uddøde skabninger. Ligesom alle de andre havskildpadder, er grønne havskildpadder koldblodig.

De absorberer varme fra omgivelserne

Hvordan til at identificere grønne havskildpadder. De fleste skildpadder kan trække deres hoveder i deres skaller for at beskytte sig selv.
Hvordan til at identificere grønne havskildpadder. De fleste skildpadder kan trække deres hoveder i deres skaller for at beskytte sig selv.

De absorberer varme fra omgivelserne, snarere end at gøre varme fra deres egen krop. Typisk for skildpadder er deres ydre skal. Det beskytter dem mod andre skadelige havdyr. Den dorsale del af skallen kaldes rygskjoldet, mens den ventrale område kaldes plastron. Mellem disse to, små åbninger findes til hoved, lemmer og hale.

Der er hundredvis af arter af skildpadder lurer i det store hav. Men her er nogle unikke karakteristika for en grøn havskildpadde.

  • De fleste skildpadder kan trække deres hoveder i deres skaller for at beskytte sig selv. Men grønne havskildpadder er ikke i stand til dette. Deres hoveder sidder fast uden for deres skaller for resten af ​​deres liv.
  • Den snude af en grøn havskildpadde er kort, ikke hooked ligesom andre havskildpadder.
  • Skallerne grønne havskildpadder er lettere. Deres skaller er også mere strømlinet i forhold til andre former for skildpadder.
  • Lemmerne af grønne havskildpadder er sammenlignes med en luffe. Dette gør det muligt for dem at være gode svømmere. De er i stand til at svømme for ganske lange afstande i blot en kort tid. Deres hastighed er omkring 35 mph.
  • Med hensyn til deres evne til at trække vejret under vandet, gå grønne havskildpadder til overfladen hvert par minutter bare at trække vejret. Men når de sover, kan de vare op til 2 timer under vandet.
  • Grønne havskildpadder vokser meget langsomt. Det vil tage op til 10 til 50 år, før de opnår seksuel modenhed. Gennemsnittet er 25 år.
  • Den kost af voksne grønne havskildpadder er begrænset til planter. De er planteædere. Grønne havskildpadder afhænger af de bakterier på deres mave til at fordøje den mad, de spiser. Men den unge grønne havskildpadde er en trussel mod andre havdyr, da de er kødædende. De for det meste spiser vandmænd og nogle andre vanddyr.
  • Vægten af ​​en voksen grøn havskildpadde kan være så tung som 500 pounds. De foretrækker at leve i steder nær koraller siv og stenede kyster. Disse steder er rige på Limu. Limu er forklaringen grønne havskildpadder er grønne.
  • Kvinde grønne havskildpadder reden i løbet af natten. Hunnerne trækker sig til kysten ved hjælp af kun deres forlemmerne. Hunnerne grave en flaske-formet hul i sandet for hendes æg. Disse læderagtige-flået æg anslås at nå op på ca 100. Den kvindelige grøn skildpadde derefter dækker sine æg med sand, hvilket gør det helt usynlige for mennesker.

Det videnskabelige navn for en grøn havskildpadde er chelonia mydas. Lemmerne af grønne havskildpadder er sammenlignes med en luffe.
Det videnskabelige navn for en grøn havskildpadde er chelonia mydas. Lemmerne af grønne havskildpadder er sammenlignes med en luffe.

Med disse værdifulde oplysninger om grønne havskildpadder, kan du nu skelne dem fra alle de andre arter af skildpadder.