E2y

Hvordan til at identificere wildlife

Dine dyreliv identifikation færdigheder skal være fremragende, hvis du er en regelmæssig hiker. Det er også godt, hvis du er på jagt, og kan tilbyde dig personlig beskyttelse fra vilde dyr, som du ikke kan anvendes til at beskæftige sig med. For at du til korrekt at identificere dyr og planter, skal du øve og anvende retningslinjer for dyrelivet identifikation. Dyr, der betragtes dyreliv er dem, der ikke er afhængige direkte på folk for at overleve. Nogle af disse dyr omfatter bjørne, hjorte, ænder og meget mere.

Hvordan til at identificere wildlife. Her er nogle tips om dyrelivet identifikation.
Hvordan til at identificere wildlife. Her er nogle tips om dyrelivet identifikation.

Her er nogle tips om dyrelivet identifikation:

  1. Når du forsøger at identificere vilde dyr, der er nogle ting, du kan observere. Først er det køn eller alder af dyret. Den anden er at bemærke, hvor man fandt dyret, og den lyd, den producerer. Den tredje er dyrets levested. Disse faktorer vil alle hjælpe dig med at identificere den slags dyr du har med at gøre. Du bør sørge for at ikke skade nogen truede arter, du kan komme på tværs.
  2. Der er andre ting, du kan observere at hjælpe dig med at identificere de vilde dyr. Nogle af disse er de fødevarer, de spiser, deres spor eller fodspor, deres ekskrementer og deres generelle udseende. Det er godt at gøre forskning og tage et kig på billeder af dyr, som du kan se i din lokale skov eller nationalpark. Et tip til at forske er at tjekke de vilde dyr, der er lokale for dit område. Dette vil give dig en idé om hvor man skal begynde.
  3. Nogle af de mere almindelige dyr, som du kan støde på i Nord-Europa er elg, elg, coyote, ræv, ulv, grizzly bjørn, kaniner, væsler og meget mere. Når du gør din forskning, fokus på de dyr, du er mest tilbøjelige til at se i dit område. Kend familie de hører hjemme i, og også deres særlige navne. På denne måde vil det være lettere for dig at identificere disse dyr, når du ser dem.
  4. Når du er på en jagttur, et vildnis eventyr, eller på safari, er én ting, du kan bringe kikkert. Du kan bruge dem til at observere dyrene uden at forstyrre deres levesteder eller antaste på deres tørv. Du kan også medbringe et videokamera til at tage videoer af de arter, som du ser. Ved at gøre dette, kan du identificere dyrene derhjemme, hvis du ikke er i stand til at gøre det i marken.
  5. Når du er ude på en ødemark tur, og du kommer på tværs af et dyr, som du ikke er bekendt med, er det bedst ikke at interagere med det. Vær især forsigtig med bjørne, ræve, ulve og ulve. Må ikke håne, fodre eller røre dyrene. Vilde dyr kan være meget territoriale, og de tøver ikke med at gribe ind, hvis de føler sig invaderet.

Disse er nogle af de tips, du kan bruge i dyrelivet identifikation. At lære at identificere forskellige arter er godt, især hvis du planlægger at have en karriere i dyrelivet konservering eller som en tour guide.