E2y

Hvordan til at passe en baby grævling

Badgers er meget aktive om natten, fordi de er nataktive dyr

Badgers er meget aktive om natten, fordi de er nataktive dyr. Deres ansigter har særlige sorte og hvide aftegninger. Når fuldvoksne, kan de veje op til 12 kilo, vokser til en meter lang. Badgers er gravemaskiner med lange, stærke kløer på deres forpoter.

Badgers er ikke ligefrem et typisk kæledyr valg

Badgers er ikke ligefrem et typisk kæledyr valg. Faktisk tillader ikke alle stater enkeltpersoner at eje grævlinge fordi de betragtes vilde dyr. Du kan komme på tværs af en grævling, når det bliver forladt, forældreløse eller sårede. Sende grævlingen til et dyreinternat organisation bør være dit første fremgangsmåde. Før du forsøger at hæve en baby grævling, så læs videre så du ved, hvad slags pleje er påkrævet.

Fodring

Hvordan til at passe en baby grævling. Badgers er meget aktive om natten, fordi de er nataktive dyr.
Hvordan til at passe en baby grævling. Badgers er meget aktive om natten, fordi de er nataktive dyr.

En baby grævling skal være flaske fodret med en mælkeerstatning. Men hvis barnet grævling mund er for lille til patten af ​​den regelmæssige sutteflaske bruge fingeren af ​​en gummihandske. Fastgør denne til toppen af ​​en lille flaske med en elastik. Punktere en lille hul for enden, så mælken kan suges ud. Sæt patten ind grævlingen mund og forsigtigt massere halsen til at fremme fodring. Fodring sker hver 2 til 3 timer. For meget små grævlinge, kan du blive nødt til at fodre dem hver time.

Shelter

De fleste unge pattedyr, især når deres pels ikke er vokset ud endnu, kan ikke opretholde deres regelmæssige kropstemperatur. Som sådan er de mere tilbøjelige til enten hypotermi eller hypertermi. Giv dit grævling med et varmt sted at sove i fri for kladder. Put en varmedunk svøbt i et håndklæde i barnets kasse, så han kan sove ved siden af ​​noget varmt. Størrelsen af ​​kassen skal være stort nok til bevægelse. Brug engangs strøelse eller noget, der let kan vaskes. Dette gør det muligt for barnet at blive holdt tørt og sin sovende området rent på alle tidspunkter.

Potte uddannelse

En baby grævling brug for at tømme sig selv, før hver fodring. Ligesom de fleste baby pattedyr kræver baby grævling en form for blid prodding for at urinere eller besørge. Du kan stimulere grævlingen til at gå potte med en fugtig stykke vat eller vatpind. Forsigtigt gnide den mod ano-genitale område. Gør dette under hver fodring indtil barnet grævling eliminerer frivilligt.

Afvænning

Badgers er ikke ligefrem et typisk kæledyr valg. Badgers er vilde dyr og bør egentlig ikke behandles som kæledyr.
Badgers er ikke ligefrem et typisk kæledyr valg. Badgers er vilde dyr og bør egentlig ikke behandles som kæledyr.

Du kan begynde at vænne barnet grævling når dens blivende fortænder kommer ud. På dette tidspunkt, kan du fodrer den blandede kød samt vådt, dåse eller tørt hundemad. Ved 8 uger gammel, blød babymad samt røræg kan indføres. Begynde at give hakket kød og hundehvalp mad med mælk ved 10-12 uger. Ved den tid, barnet grævlingen er mellem 12 - 13 uger, bør mælken fodring være ned til to gange om dagen, indtil det kan stoppes helt. Afhængig af fravænning fremskridt, overgang fra mælk og bløde fødevarer til hakket kød, vil døde mus og kyllinger ske mellem den 10. til 14. uge.

Lægebehandling

Ikke alle dyrlæger tager sig af eksotiske dyr. Spørg din lokale dyreliv center for mulige dyrlæger. Ligesom andre dyr, har de brug for check-ups og vaccinationer for deres beskyttelse.

Badgers er vilde dyr og bør egentlig ikke behandles som kæledyr

Badgers er vilde dyr og bør egentlig ikke behandles som kæledyr. Hvis du nødt til at hæve en baby grævling, bør det have begrænset menneskelig kontakt. Hæv grævlingen kun med den hensigt at frigive det i fremtiden. Det er vigtigt, at du konsulterer din lokale dyreliv organisation, når du støder på en baby, grævling.