E2y

Hvordan til at passe en døv hund

Giv din hund hans tillid tilbage


Hvis du er en af ​​de godhjertet ejere af en hørehæmmet hund, skal du læse nedenstående trin. Omsorg for en døv hund kræver en masse tålmodighed og opmærksomhed på detaljer for at give din pooch livskvaliteten han fortjener. Følg trinene nedenfor for at opretholde komfort og sikkerhed for dine særlige behov hund.

Trin 1

Forbered din værftet. At holde din hørehæmmede hund sikkert, er det en god ide at hegnet i din værftet. Det er klart, at have ham strejfe frit vil vise sig at være vanskeligt, fordi han ikke vil være i stand til at reagere på høre hans navn kaldes.

Trin 2

Hvordan til at passe en døv hund. Forbered din værftet.
Hvordan til at passe en døv hund. Forbered din værftet.

Finde et fælles sprog. Uanset om du og dit kæledyr har håndsignaler, som du har oprettet, eller du bruger tegn fra europæiske tegnsprog, er du nødt til at finde en fælles form for kommunikation med din hvalp. Lær ham et par tegn på et tidspunkt, og du vil blive "tale" på ingen tid.

Trin 3

Brug din krop. Dit kropssprog vil være meget vigtigt for din hund, som han vil være i stand til at høre tonen i din stemme. Hvis du hilse ham om morgenen, bør du have en fjeder i dit skridt. Hvis du vil have ham til at komme ind i huset, skal din tilstedeværelse være kommanderende og autoritativ.

Trin 4

Få uddannet. Tal med din dyrlæge, og dyrehandleren for at se, om der er nogen lokale ressourcer til ejere af døve kæledyr. Købe bøger, der vil lære dig tegn til at bruge med din hund og sørg for at uddanne andre medlemmer af din familie på de unikke behov i dit kæledyr. Det er især vigtigt for dig at uddanne børn i familien, da de kan være begyndelsen forvirret over din hunds værdiforringelse.

Trin 5

Opmuntre hans andre sanser. Hunde med nedsat hørelse vil komme til at stole på hans andre sanser til at gøre op for tab af hørelse. Hunde vil stærkt afhængige af deres lugtesans. Fremme brugen af ​​denne forstand ved at spille sporing spil i hjemmet og værftet.

Trin 6

Giv din hund hans tillid tilbage. Finde et fælles sprog.
Giv din hund hans tillid tilbage. Finde et fælles sprog.

Brug en blid berøring. For ikke at forskrække din døve pooch, gør det til et punkt til at røre ham blidt, når du nærmer dig ham. Du kan endda flimre et lys som du indtaster et rum at gøre ham opmærksom på din tilstedeværelse.

Trin 7

Få udenfor rådgivning. Søge hjælp hos nogen lydighed undervisere i dit område, der har erfaring uddannelse døve hunde.