E2y

Hvordan til at passe et kæledyr tarantula

En tarantula er den ideelle kæledyr for nogle mennesker. Med en lille smule baggrundsviden, kan du have en stor kæledyr, der er forholdsvis nemt at tage sig af, og det er meget fedt at se. Du har en masse forskellige muligheder for at vælge en tarantula ven, men den generelle pleje er meget ens. Du vil gerne finde ud af mere specifikke oplysninger for visse arter, såsom deres fugtighed behov, endelig størrelse, og fødevarer valg (som kan være forskellig for større edderkopper). Men du kan komme i gang med den omhu information her.

Trin 1

Boliger. Det første skridt i omsorgen for nogen kæledyr er at opfylde sine boligbehov. Med en tarantel, skal du bruge et glas eller plastik kabinet. Dette kunne være en tank, et akvarium, eller endda en plastik kæledyr keeper eller critter keeper. Du vil gerne sørge for der er masser af ventilation, men at dine ventilationshullerne ikke er store nok til din edderkop at kravle igennem (de kan få gennem rum, der synes alt for lille). Det er bedre at være sikker så ked af det, så dækker store huller og mellemrum med skærmen (du kan købe en rulle af blød skærm på de fleste isenkræmmere). Dette vil forhindre edderkoppen i at slippe ud uden at skære ned på luft og ventilation.

Trin 2

Substrat. Deres spider skal et godt substrat for bunden. Der er mange muligheder, og det er virkelig op til dig. Faktisk kan du nødt til at prøve et par forskellige ting, før du finder en, der er rigtige for dig og din edderkop. For de fleste edderkopper (ikke-gravende taranteller), er vermiculit egnet. Du kan blande i kakao fibre, barkflis, og / eller tørvemos. Der er andre muligheder. Du vil gerne undgå pottemuld og bringe i noget udefra. Pottemuld tendens til at forme hurtigt og uden planter og dyr materialer kan have mider, skimmelsvampe og andre skadedyr, som kan være skadelige. Du vil ønske omkring en til to inches af substrat for dine taranteller medmindre du håber at din gravende tarantula vil grave sig ned, så vil det nødt til at være dybere og bør være noget mere passende at grave i end vermiculit.

Trin 3

Hvordan til at passe et kæledyr tarantula. Boliger.
Hvordan til at passe et kæledyr tarantula. Boliger.

Skjule pletter og dekorationer. Du kan tilføje en række dekorationer, der kan tjene som pæne ting at se på i buret og også som gode skjulesteder pletter. Kokosnøddeskaller eller dele af skaller, brudt lerkar, falske planter og falske logfiler kan alle gøre store gemmesteder pletter og store ting til at dekorere dit bur med. Hvis du finder din edderkop ikke kan lide noget, eller at de skjuler for meget, kan du reducere antallet af ting i buret. Eller tilføje ting, som du ønsker.

Trin 4

Vand. Mens fødevarer er noget taranteller kan gå lang tid uden vand er vigtig. Alle taranteller bør have en lille smal skål af vand, der er mindre derefter radius af benene (om muligt, da nogle børn vil være mindre end denne). Du bliver nødt til at holde frisk vand til rådighed. Svampe er dårlig vanding muligheder for fugleedderkopper, men nogle bliver solgt til dette formål. Nogle taranteller har højere fugtighed behov så godt og de bliver nødt til at blive sprøjtet ned eller få deres ventilation dækkes med en fugtig klud. Hvis din edderkop har højere luftfugtighed behov, så skal du også få en fugtighed gauge for den side af din tank.

Trin 5

Fødevarer. De fleste fugleedderkopper kan leve på fårekyllinger af en passende størrelse i forhold til dem. Men du kan være kreativ med deres fødevarer. Vingeløse bananfluer er en mulighed, som er melorme (sørg for at de ikke graver, eller du gør finde mealworm spise din tarantula i løbet af fældende tid). Nogle siger, at termitter er en god mulighed, også selvom det er bedst at undgå vild mad, medmindre du ved, at det ikke indeholder pesticider. En større tarantula vil også nyde en Pinkie (baby mus).

Trin 6

Trin 1. Substrat.
Trin 1. Substrat.

Fældende. Det er vigtigt at vide, at som din tarantula vokser, vil det fælder sin hud. De fleste edderkop ejere varsel noget er "forkert", når tarantula stopper spise i flere dage. Det er en god idé at komme ud alle fødevarer, der er i buret, når din tarantula stopper spise det. Dit tarantula er mest sårbar under sin fældende proces, og du rører det kan vise sig fatalt, samt det at blive angrebet af fødevarer, såsom levende fårekyllinger eller melorme. For at fælde, vil det lægge på ryggen. Dette kan tage adskillige timer eller endda natten over. Når det er gjort, vil der være en tarantula hud og en tarantula. Du kan holde huden eller bortskaffe det. Dette er, hvordan din tarantula vil vokse og få større. Hold ud på at fodre den i et par dage. Din tarantula vil ikke sulte, og dette vil beskytte sin sarte hud fra defensiv mad. Genoptage fodring efter tre til fem dage.

Trin 7

Særlige behov. Det skal bemærkes, at nogle arter af tarantula har særlige behov. De kan få brug for det at være varmere i deres bur, end det er i dit hus (især, hvis du bor i en kold vinter klima). Andre har brug for høj luftfugtighed. Andre har brug for speciel mad, især hvis du får en meget ung edderkop. Det kan du nødt til at skære op orme eller fårekyllinger, eller du måske nødt til at beskæftige sig med pinhead fårekyllinger (spædbørn, der er meget lille). Vær opmærksom på, at disse er nogle behov, du måtte have til at møde afhængigt af arten, du vælger. Det er en god ide at læse en pleje ark første og / eller tale med nogle mennesker på spider eller eksotiske dyr opslagstavler.


De fleste fugleedderkopper er nemme at passe og gøre gode kæledyr. Ingen af ​​dem bør håndteres regelmæssigt eller ofte, og alle kan bide (selvom en tarantula bid ikke er dødelig). Du bør se kids omkring dem og lære dem at respektere tarantula. Men selv med disse spørgsmål, er disse sjove kæledyr til at se og kan gøre for et meget behageligt tidsfordriv. Nogle store arter at starte med kan nævnes: Chilensk Rose, Entre Rios, krøllet hår, Red Rump og hvid krave taranteller. Andre kan være fint for dig - gør din forskning, og du vil finde ud af den slags, som du ønsker mest. Du kan mail bestille dem fra opdrættere online eller undertiden finde dem på de lokale dyrehandlere. Det skal bemærkes, at hvis du har din tarantula sendt til dig, bør du natten over det af sikkerhedsmæssige årsager. Nu har du den viden, det tager at pleje din tarantula - have det sjovt og nyde!