E2y

Hvordan til at passe kæledyr chinchillaer

Chinchillaer gøre store kæledyr

Chinchillaer gøre store kæledyr. Bare strøg dem er en fornøjelse. Deres pels er den blødeste i verden - 30 gange blødere end menneskehår. Mange chinchillaer er selskabelig og nyder at interagere med mennesker, selv om der er en bred vifte af selskabelighed. Hver chinchilla har sin egen personlighed!

Du har brug for et par punkter og nogle grundlæggende viden til at holde din chinchilla sikkert og sundt.

 1. CAGE Din chinchilla bur bør i det mindste være 24 inches lang, 24 inches lang og 18 inches høj. En større bur er stor, hvis du har plads. Chinchillaer er aktive væsner og vil nyde at køre rundt væggene. En lille regnskabsmæssige bur til ture er nyttigt også. Buret bør være fremstillet af galvaniseret trådnet med en metalbakke gulv. Træ og plast bure kan være farligt! Chinchillaer tygge, og de kan dø af at indtage plastik bits eller behandlet træ.
 2. Burenes placering Chinchillaer kan ikke svede, så deres bure skal holdes i kølige områder. Rumtemperaturen bør aldrig være mere end 80 ° Fahrenheit, og luften skal cirkulere frit. Overophedning kan være dødelig. Hvis din chinchilla er sløv og årerne i hans ører er fremtrædende, flytte ham til et køligere område øjeblikkeligt! En lille ventilator vil også bidrage til din chinchilla temperatur ned til et sikkert område. Chinchillapels, som gåsedun eller bindelag af nogle hunde, holder på varmen ved at fange varm luft tæt på huden. Det er derfor, pelsfrakker og dunfyldte dyner er varmere end andre. Den vind fra ventilatoren flæser chinchilla pels og trækker den varme luft væk fra dens krop, der har en kølende effekt.

  Hvordan til at passe kæledyr chinchillaer. Chinchillaer gøre store kæledyr.
  Hvordan til at passe kæledyr chinchillaer. Chinchillaer gøre store kæledyr.

  Chinchillaer er nemt forskrækket ved pludselige bevægelser og høje lyde. De er sædvanligvis bedst, når buret er placeret mod en væg eller i et hjørne.

 3. Mad parabol og vandflasker Nogle bure komme med mad retter forudsat og vandflasker. En chinchilla fødevarer skålen behøver ikke at være stor, men den bør være af en unchewable materiale (ingen plast!). Det bør enten klippes til siden af ​​buret, eller være for tunge for din chinchilla at flytte den eller vip den over. Vandflasker skal klippes til ydersiden af ​​buret. Der bør være et metal guard mellem buret og flasken, således at chinchilla ikke tygge det. Sørg for, at spidsen er rent og skifte vand dagligt.
 4. Chewing LEGETØJ Chinchillaer behov for at tygge! Deres tænder aldrig op med at vokse, så de er nødt til at blive båret ned ved at tygge. En blok af ubehandlet fyrretræ omkring otte inches lang er den bedste tygge legetøj. Grapevine, pil, brombær, pære, og cottonwood er også sikkert. Blokke af pimpsten er også gode tygge legetøj. Giv aldrig en chinchilla et stykke legetøj, der er malet, bejdset eller behandlet på nogen måde. Red cedertræ og citrus skoven har en harpiks, der er giftigt for chinchillaer.
 5. Støvbade Vilde chinchillaer rulle i støvet for at rense sig selv, og giver en støvbade er den bedste måde at soignere et kæledyr chinchilla. Brug en lavvandet metal bin fyldt med en tomme af sepiolita sand. Forlade støvbade i buret for femten eller tyve minutter, og chinchilla vil rulle rundt og rengør sig selv. Chinchillaer skal bade to eller tre gange om ugen. Forsøg ikke at give en chinchilla et vandbad. Deres pels er meget tyk og tørrer ikke let, hvilket gør dem sårbare over for huden svampe. Chinchilla pels er så tæt, at lopper og andre hud parasitter ikke kan leve på en. De vokser 50 eller flere hår fra hver hårsæk (mennesker vokser på hår pr follikel), i gennemsnit mere end 20.000 hår per kvadratcentimeter.
 6. Sengetøj Et par avispapir på bunden af buret er tilstrækkelig og er let at udskifte hver dag. Hvis du vælger at bruge blødt sengetøj, ovntørret fyr spåner er acceptable. Red Cedar sengetøj indeholder fenoler, som er giftige for chinchillaer, så det må aldrig anvendes. Strøelse bør skiftes mindst en gang om ugen.
 7. FOOD A chinchilla fordøjelsessystem er sart, så det er bedst at holde sig til ét mærke af pelleteret foder specielt fremstillet til dem. Kanin piller er ikke en passende erstatning. Chinchillaer har også brug for hø på daglig basis. Det bør være fri for støv og lugt sød. Tilføre en timothe pay hvis pelleterne er lucerne-baseret eller en lucernehø hvis pelleterne er timothe-baseret. Sjældne godbidder er fint - aldrig mere end en gang om dagen eller i store mængder. Chinchillaer nyde en rosin eller en Cheerio.
 8. Udøve en chinchilla vil gøre en racerbane af siderne af sit bur. Et par træhylder eller siddepinde vil give ham chancen for at hoppe fra den ene til den anden. De fleste motion hjul er usikre for chinchillaer. Husk, at chinchillaer er nataktive dyr. De vil gøre det meste af deres kører om natten.