E2y

Hvordan til at passe og fodre salamandre

Din kødædende kæledyr salamander vil have et felt dag, hvis du forskning på forhånd, hvad bestemte typer af fødevarer, den elsker at spise. Du kan kun gøre din salamander en glad og indhold kæledyr, hvis du er i stand til at give det næring og meget levedygtige levevilkår. Her er de trin i at hjælpe du pleje og foder din salamander:

Hvordan til at passe og fodre salamandre. Newt valg.
Hvordan til at passe og fodre salamandre. Newt valg.

  1. Newt valg. Du skal først vælge en salamander eller baby salamander, der har en masse potentiale for en sund vækst. Må ikke få salamandre, der er svage. Du vil ofte finde dem i grupper på en dyrehandel, og du vil straks kunne sammenligne de stærke virksomheder. Se de livlige og mere bevægende salamandre og vælger dem.
  2. Håndtering. I håndtering salamandre og voksne salamandre, skal du være meget forsigtig. De er ekstremt følsomme og få let stressede, når du rører ved dem for meget. Korrekt håndtering er lige så vigtigt som at give dem et dejligt hjem og afbalanceret kost.
  3. Shelter. Husly til din salamander skal være rummelige nok. Naturlig belysning er allerede mere end nok til dit kæledyr salamander, da de ikke rigtig gå godt med ekstrem belysning. Dit kæledyr husly er, hvor de fleste af sine aktiviteter vil ske, så gør det stort nok til bevægelse, sikkert tændt og meget ren.
  4. Frekvens. Hyppigheden af ​​fodring er ofte meget sparsomme. Nogle racer af salamandre kan gå med deres liv uden at spise for en fuld uge! Hvis PET ikke spiser ud over ugen, tage det til dyrlæge for en helbredsundersøgelse. Men mere eller mindre, kan du indstille en fast tidsplan for mindst tre eller to gange om ugen for fodring.
  5. Portioner. Baby salamandre brug for en masse mashing og udskæring hjælp fra dig, så de vil være i stand til at fordøje maden i overensstemmelse hermed. Selv voksne salamandre er ikke i stand til at håndtere store portioner af deres mad. Sørg for at du holder alt i små, men fuld portioner.
  6. Fodring proces. Salamandre er ikke ligesom katte eller hunde. De har ikke den snuse kapacitet, der hjælper dem registrere føde på jorden så let. Så bliver du nødt til at bruge værktøjer som pincet til at få mad nær ansigt eller ildelugtende fakultet din salamander. Denne måde, vil de blive lokket til at spise den mad, du præsenterer det.
  7. Baby salamandre. Salamandre er mest kendt for deres meget begrænsede spise kapacitet. De bare spiser infuus, sine egne shell rester og cyclopsen. Ud over dette, er nogle punkter sikkert for at fodre dem med. Heldigvis salamandre vokser hurtigt. Disse babyer bare har brug for 2 til 3 uger. Hvis du har købt din salamander fra en dyrehandel, de er mest sandsynligt klar til fast voksen mad.
  8. Voksen salamandre. Salamandre er ikke rigtig kræsne som voksne. De spiser en masse crawlies og insekter: bananfluer, edderkopper, orme, feeder fisk, dafnier, maddiker og regn orme er blot nogle af eksemplerne. Nyd fodre din salamander som det vokser og lærer at erhverve en smag for forskellige typer af insekter!