E2y

Hvordan til at spotte en spyttende haj

Det spytte haj er en stor fisk

Det spytte haj er en stor fisk, der hører til sygeplejerske haj familien. De er generelt uskadelig for de fleste mennesker, og vil kun angribe, når provokeret. Hvis du elsker fisk observation, bør spytte haj være en af ​​de fisk, som du søger efter. Her er hvordan du kan få øje på en spytte haj.

  • Location. Først og fremmest skal du vide, hvor disse typer af hajer er fundet. De spyttende hajer er normalt findes fra Maldiverne til Sydafrika, og langs den vestlige Indiske Ocean. Der er også nogle spytning hajer, der findes i det vestlige Stillehav, samt områdets startende fra Tahiti hele vejen til Australien. Husk på, at disse fisk er stort set nataktive, så du bliver nødt til at få en guide, som vil ledsage dig om natten, hvis du virkelig ønsker at se spyttende fisk i bevægelse. Ellers vil du som regel bare spotte disse fisk i hvile i løbet af dagen. De er normalt placeret i tidevandszoner vand spænder fra surf niveau hele vejen til over 200 meter nedenfor. De kan normalt findes i sprækker og åbninger under vandet.
  • Farve og fysik. Den spyttende haj kan vokse til størrelser på op til elleve meter. Det meste af tiden, men vil disse hajer kun omkring syv fod. Ikke desto mindre kan de være meget skræmmende, fordi de sædvanligvis er større end mennesker. Der er variationer af farven på spyttende haj, afhængigt af hvor du finder dem. De sædvanlige farver for disse typer af hajer, men er mørke brun, tan, og grålig brun. Hajen har også to rygfinner. Den første rygfinne er meget større end den anden finne,
  • Vægtstænger. Den spyttende haj er en af de hajarter, der har vægtstænger omkring deres mund. Disse hajer er normalt bundfisk, hvorfor de vægtstænger er meget nyttige. De bruger vægtstænger på samme måde andre dyr bruger knurhår, så fisken at opdage bevægelse fra længere væk, så de lettere kan fokusere på deres bytte.
  • Tænder. Hvis du får chancen for at se på en spyttende haj op tæt på, vil du også bemærke, at det har meget små, men skarpe tænder. Tænderne er imidlertid cusped, og anvendes til at holde bede. De vil normalt klemme på huden, da de cusped tænder er designet til at holde på overfladen af ​​byttet at de bider.
  • Fællesskaber. Hvis du ser spyttende haj i løbet af dagen, vil du bemærke, at de normalt findes i grupper på omkring tre til syv. Når de hviler, de normalt gør det i undersøiske huler, sprækker, eller i nærheden af ​​store koraller formationer. Nogle gange vil disse fisk faktisk stak op på hinanden.
  • Kost. Endelig kan du også identificere de spyttende haj gennem sin kost. Disse fisk normalt suge deres mad, og er generelt bundfisk, der vil indgå off reef fisk, små hummere, krabber, koraller og endda blæksprutter.


Hvordan til at spotte en spyttende haj. Det spytte haj er en stor fisk.
Hvordan til at spotte en spyttende haj. Det spytte haj er en stor fisk.

Disse typer af hajer er generelt ligner i udseende til sygeplejerske haj. Den primære forskel er imidlertid, at nurse shark har brystfinner, der er mere spidse.