E2y

Hvordan til at tage sig af en baby pingvin

Hvis du har set den tegneserie-slash-animationsfilm Happy Feet

Hvis du har set den tegneserie-slash-animationsfilm Happy Feet, så skal du have ønsket disse søde små pingviner, der flokkes Antarktis regioner. Pingviner er flyvende fugle, der lever på den sydlige halvkugle af kloden. Selv om der er sytten forskellige arter af pingviner som rockhoppere og crested pingviner, kejseren pingviner er de største, højeste og tungeste blandt dem. De vejer omkring 60-90 pounds og kan være så høj som fem og fyrre inches. På trods af den kolde og frysepunkt i antarktiske område, kan pingviner stærkt tilpasse sig. De bruger deres rudimentære vinger, så svømmefødder at navigere gennem vandet og holde balancen, mens på land. De lever af fisk, blæksprutter og andre små havdyr.

Normalt behøver du ikke se en pingvin hverdagen

Normalt behøver du ikke se en pingvin hverdag. En tur til din lokale zoo vil ikke engang garantere, at du vil fange synet af disse fantastiske padder. Nå, bortset fra logoet indgraveret på Pittsburghs hockeyspillere er pingviner et sjældent fund for alle. Ikke medmindre en tur til Antarktis regionen er mulig.

Hvis du har tænkt på at tage sig af en baby pingvin

Hvis du har tænkt på at tage sig af en baby pingvin, en ting du bør overveje, er, hvordan forældre pingviner tager sig af deres unger. Efter omhyggelig observation er en pingvin udklækket af sin far og ikke ved dens mor. Det skal holdes varme i en inkubator og ægget skal have den største omhu for at sikre, at det ikke påvirker barnet pingvin, der vil komme ud. Og som det gør, skal det varmes ligesom i sin fars yngel patch og lærte at gå og gå om. En far pingvin normalt nudges hans unge med hans mave og guider ham i den rigtige retning. Barnet pingvinen ikke får at spise, indtil moderen pingvinen kommer tilbage efter at få mad. Du kan give en pingvin en lille fisk, en sild, eller en blæksprutte at spise. Må ikke give det for meget, fordi ligesom alle andre væsen, for meget er ikke godt. Seks jævnt fordelte måltider i løbet af dagen vil fungere godt med en baby pingvin. Pedialyte kan overføres til barnet pingvinen så det ikke bliver dehydrayted.

I et par måneder

Hvordan til at tage sig af en baby pingvin. Hvis du har set den tegneserie-slash-animationsfilm Happy Feet.
Hvordan til at tage sig af en baby pingvin. Hvis du har set den tegneserie-slash-animationsfilm Happy Feet.

I et par måneder vil pingvinen være fuldt udvokset og kan overleve i sin egen. Selvfølgelig, hvis det er i hans naturlige habitat kan han søge efter føde selv. Ellers vil et kunstigt miljø kræver, at du forsyne den med mad og vand, så det vil vokse sund og stærk. Vitaminer og andre kosttilskud kan også gives til en baby pingvin så det ikke optage nogen sygdomme.

Vær forsigtig, når du håndterer en pingvin, fordi dens bid kan være smertefuldt

Vær forsigtig, når du håndterer en pingvin, fordi dens bid kan være smertefuldt. Du kan holde det ved halsen. Det ville være bedre, hvis du planlægger hurtig transport. Også, kan du ønsker at dække sine øjne, så det vil berolige. Endelig skal du opbygge en egnet indkapsling til baby pingvin. Siden dens levested formodes at være frysning, så skal du sikre, at du giver sådan.