E2y

Hvordan til hurtigt at fjerne et flueben fra din hund

De mest almindelige husholdningsprodukter dyr er hunde

De mest almindelige husholdningsprodukter dyr er hunde. Dette er en overraskende kendsgerning, som hunde har altid været på menneskets side, selv i meget tidlige bebyggelser. Hunde er meget dygtige skabninger, i stand til at gøre skarer af opgaver lige til hyrdning, bistår blinde og ældre, trøste de syge og beskytte vores huse. Hunde endda tjene som naturlige ledsagere til mennesker på grund af deres muntre disposition. Legesyg og meget loyale over for deres menneskelige modstykker, har hunden dermed rettelig fortjent titlen "menneskets bedste ven".

Hvis du overvejer at få en hund uanset formål, der tager sig af den ene er ganske let. Bare sørg for, at hun får nok mad, god læ, de rigtige vitaminer og masser og masser af kærlighed, vil dit forhold til din hund blomstre.

Desværre, som vores huse kan få befængt med forskellige skadedyr, også hunde kan også få angrebne. De skadedyr, hyppigst angribe vores elskede hunde kaldes flåter.

Flåter er små parasitter af spindlere klasse af dyr

Hvordan til hurtigt at fjerne et flueben fra din hund. Forbered de materialer, der vil hjælpe dig i kryds fjernelse.
Hvordan til hurtigt at fjerne et flueben fra din hund. Forbered de materialer, der vil hjælpe dig i kryds fjernelse.

Flåter er små parasitter af spindlere klasse af dyr. Disse skadedyr er hematophagic: de lever af de næringsstoffer, der kommer fra blod fra andre dyr. De har en tendens til at blive på dyr, der har pels, da dette giver dem beskyttelse udefra elementer. Da hunde har pels forskellige længder, er de blevet favorit mål af skovflåter.

Hvis du finder nogle flåter roaming omkring din hunds pels, her er nogle tips til at hjælpe hurtigt fjerne dem.

  • Forbered de materialer, der vil hjælpe dig i kryds fjernelse. Du skal rene pincet til at hjælpe trække kryds væk fra huden af hunden. Hold nogle alkohol handy, som du ville brug for nogle til at sterilisere dine hænder, de pincetter, og området, hvor skovflåten bit. Tissue ville være nyttigt i at hjælpe dig rydde op. Endelig har nogen hård genstand (en sten vil gøre) til at hjælpe dig dræbe kryds.
  • Få din hund til at holde stille i et godt oplyst område. At være i stand til at fokusere på at fjerne fluebenet, skal hunden ikke bevæger sig rundt. Spørg nogen til at holde hund for dig. Du kan vælge at sætte hunden i snor, hvis du gør dette alene.
  • Find de flåter ved kæmning gennem din hunds pels med fingrene. Når du finder den kryds, holde på bagsiden af kryds med fingrene. Dette er for at gøre det lettere ekstraktion.
  • Klem de steriliserede pincetter mod benene på kryds. Hurtigt men omhyggeligt, trække kryds væk fra hundens krop.
  • Umiddelbart sterilisere hundens såret med alkohol. At sikre, at skovflåten ikke vil inficere dit kæledyr igen, skal du placere kryds på gulvet og derefter klemme det med din hård genstand. Sørg for, at skovflåten er død. Rense området med hjælp af væv og alkohol. Glem ikke at vaske dine hænder bagefter.


Holde dit kryds skadegørerfri vil sikre en bogstaveligt sundt forhold mellem dig og dit kæledyr. Men trinene skitseret ovenfor giver kun mulighed for hurtig fjernelse af nogle få flåter. Hvis du finder dit kæledyr med en større angreb af disse skadedyr, så tøv ikke og bringe din hund til dyrlægen, så snart du kan.