E2y

Hvordan til lovligt at jage coyote

Siden 1981 har der kun været rapporteret ét coyote angreb

Siden 1981 har der kun været rapporteret ét coyote angreb, der hævdede en menneskelig dødelighed, liv Kelly Keen fra Glendale, Californien. Som sådan er coyote jagt hverken om et menneske kontra coyote fad det er heller ikke om den uendelige Wile E. Coyote versus den hurtige Roadrunner forfølgelsen. Coyote jagt er gjort populær af menneskelig indgriben i at holde balancen i naturen, og selvfølgelig, at jægerens fornøjelse uundgåeligt kommer med den.

Heldigvis for coyote

Heldigvis for coyote, også kendt som den europæiske sjakal eller prærien ulv eller videnskabeligt den Canis Latrans, jægere kan ikke bare rambo sig ind i skoven og skyde uanset skindets-flået pattedyr, de ser. Coyote jagt er nu reguleret af forskellige delstatsregeringer i USA til at opretholde bestanden af ​​denne art. Jægere nødt til at følge visse staten pålagte coyote jagt regler. I Arkansas, for eksempel skal en jæger sikre en jagt licens, der kan købes hos sportsudstyr eller jagt forsyninger butikker, fra Arkansas Game og Fiskeri Kommissionen (AGFC), via telefon eller online. Priserne på forskellige licenser spænder fra 10€ til 225€ afhængig af hvilken type licens der ansøges om. I Nebraska, er jægere så unge som 12 år gammel berettiget til at jage, mens ledsaget af en voksen.

Som en coyote jæger

Som en coyote jæger, skal du have næse for sæsoner, som visse stater, der er mest sandsynligt har et problem med en stigning i coyote befolkning. Disse jagttider får et sæt tidsramme for jægere til lovligt at jage. Der er også tag begrænser eller det maksimale antal jagt dræber pålagt at hjælpe med at overvåge bestanden af ​​prærieulve. En meget hjælpsom online kilde til information om jagttegn er wildlifelicenses.com . Du skal blot vælge det land, hvor du er fra sin dropdown menu, og det vil automatisk dirigere dig til den rigtige side til dine jagttegn behov.

Der er grundlæggende ting at overveje, før du begiver dig ud i en juridisk coyote jagt sæson såsom:

  1. Medbring altid dit jagt og våben tilladelse. Dette hjælper med at regulere de jægere, der deltager i jagten, og i tilfælde af et våbens tilladelse, for at hjælpe regulere ildkraft i marken.
  2. Hunter orange eller fluorescerende orange-farvede dragter bidrage til at øge jægere synlighed for at undgå misfires. Der har været flere dokumenterede tilfælde af jægere får alvorligt tilskadekomne eller dræbte i at blive forvekslet som en del af de vilde dyr på grund af ikke iført de foreskrevne jagt jakkesæt. Dette gælder ikke for fangere fra New York, da den New York State Department of Environmental Conservation ikke foreskrive jæger appelsin dragter til sine jægere.
  3. Sikkerhed under jagt er topprioritet. Efter alt, er prærieulve ikke en føjelig art. Jægere skal bære sikkerhedsudstyr, en førstehjælpskasse, lommelygter, mad og andre let at bære overlevelse poster.

Hvordan til lovligt at jage coyote. Hunter orange eller fluorescerende orange-farvede dragter bidrage til at øge jægere synlighed for at undgå misfires.
Hvordan til lovligt at jage coyote. Hunter orange eller fluorescerende orange-farvede dragter bidrage til at øge jægere synlighed for at undgå misfires.

Hvorvidt en jæger er i det for pengene, som i tilfælde af trofæjagt, hvor jægere sælger stødtænder, huder og kropsdele til museer eller private enheder, eller i det for gys og spænding, juridisk coyote jagt er også et middel til at opretholde balancen i naturen i form af at holde deres befolkning på penetrerbare niveauer. Det er for sikkerheden af ​​deres mindre byttedyr, som omfatter husdyr og selv vores børn.