E2y

Hvordan til phono en vestlig sadel

En vestlig sadel (også brugt i vestlige film) er designet til komfort, når en rytter har at gå på hesteryg i mange timer. Det er dybest set bruges til western ridning, der blev vedtaget af de sadler i Vaqueros, der tidlig hest og kvæg undervisere og handlere fra Mexico. Den vestlige sadlen er en arbejder sadel, der giver sikkerhed for rytter og mere kontrol over hesten, især når rytteren har en lasso i den ene hånd, mens håndtering kvæg. Det kommer i forskellige varianter lavet til specifikke anvendelser.

En klemmer, et begreb almindelig i vestlige USA kaldes også en omkreds, som anvendes i engelsk og australske sadler. Det bruges til at holde sadlen på plads. Det er et bredt stykke af omsnøringsmaterialet, som regel lavet af råhud, der går omkring maven af ​​en hest. Det er bundet og fastgjort til den anden side af sadlen med en bred læder rem kaldes en latigo.

Holde sadlen og du på hesten afhænger af hvordan du phono din western sadel. Nedenfor er tips om, hvordan man gør netop det.

  1. Placer sadlen på hesten. Cinch bør hænge ned på højre side af hesten. Den korrekte side at montere en hest er på venstre side, og det er også her den cinching og binde bør gøres.
  2. For nemmere cinching, drapere venstre stigbøjle over sadlen horn til at tillade dig at flytte uden at det at komme i vejen.
  3. Enden af cinch er knyttet til en bred læderrem eller latigo. Dette fungerer som et bælte, der kan strammes, enten med et spænde tungen skubbes gennem et hul i latigo fastgjort til en D-ring eller sikret med en Latigo knude. Denne knude, der er som en halv-hitch knude er, hvordan cowboys i gamle brugte til phono deres sadler. Der er to cinches, en foran og en på bagsiden.
  4. Træk cinch fra højre side af hesten, omkring sin mave mod dig. Du skal stå på venstre side af hesten. Sørg for, at cinch ikke er snoet. Træk enden af ​​latigo gennem ringen er fastgjort til enden af ​​leg. Enden skal komme ud mod dig selv. Træk cinch tæt på hestens bug, træk op nogen slæk, men ikke stramme den endnu.
  5. Træk latigo op og indsætte det på den øverste ring, sædvanligvis en D-ring fastgjort op på siden af sadlen. Skub latigo gennem ringen mod hesten side og bringe det ned og igennem igen til ringen på cinch. Den Latigo ende skal igen komme ud mod dig selv. Du kan have at gøre dette et par gange, hvis latigo er ganske lang.
  6. Nyere versioner af latigo har flere huller ligesom et bælte, så du kan spænde den til en ønsket spænding. Men du kan stadig fastgøre cinch sikkert ved knuder i latigo den gammeldags måde. Med nok længde tilbage på latigo efter du har lavet et par passerer gennem ringene, sæt enden af ​​latigo en gang mere gennem toppen ring, mod den side af hesten. Træk enden til venstre og ud og derefter bringe det over til wrap omkring bæltet og gennem den øverste ringen igen bagfra før gevindskæring enden gennem løkken, at du har dannet, og stram den. Det er ligesom knuder et slips.
  7. Juster tætheden af den forreste cinch til en lun pasform og kontrollere, om den vestlige sadlen vil komme løs, når de flyttes fra venstre til højre. Fastgør bagsiden cinch, når du er tilfreds med tæthed forreste cinch. Du kan have til at justere cinch, når du har været i gang rundt i nogen tid.

Kontroller tæthed cinch

Hvordan til phono en vestlig sadel. Placer sadlen på hesten.
Hvordan til phono en vestlig sadel. Placer sadlen på hesten.

Kontroller tæthed cinch. Det bør være stram nok til at forhindre den vestlige sadlen glider til side, men ikke for stramt, at det vil binde og begrænse hesten på nogen måde. En meget stram cinch vil forhindre hesten i at trække vejret ordentligt.