E2y

Hvordan underviser en fugl til at tale

Det siges, at hvis du har et kæledyr derhjemme negative kræfter er svækket. Dyr har evnen til at absorbere dårlige elementer, der truer sundhed og trivsel for deres mestre. Dette kan rivaled af videnskabelige begreber, men der er ingen tvivl om underholdning faktor bragt ind i billedet ved en talende fugl.

Pak ounces tålmodighed og lad din fugl holde dig selskab.

Gør dit hjemmearbejde

Hvordan underviser en fugl til at tale. Gør dit hjemmearbejde.
Hvordan underviser en fugl til at tale. Gør dit hjemmearbejde.

Gør dit hjemmearbejde. Accepter det faktum, at ikke alle arter af fugle har den medfødte evne til at buse ordene ud. Selvom dit kan tale om det, kan vælge ikke at blive hørt på alle. Derfor vil det være bedre at tage noget tid og studere. Undersøg, om dit kæledyr er kvalificeret til at uddanne sig. Identificer fuglens adfærd og indlæringsevne. Må ikke tvinge din fugl til at udføre, hvad han er ikke beregnet til.

Giv dig selv op

Giv dig selv op. En god rapport er et vigtigt aspekt af at omgås mennesker. Dette gælder med fugle så godt. Tjen tillid dit kæledyr og du vil modtage en høj grad af samarbejde. Behandle ham som en del af din familie. Ræk ud og bond jævnligt for at producere en luft af fortrolighed og sikkerhed.

Brug en glad tone

Brug en glad tone. Den bedste måde at motivere dit kæledyr til at åbne munden er ved at udnytte enkle ord og korte sætninger. Hilsner er gode måder at sparke ting ud. Er almindelig praksis at benytte dyrets navn. Sørg for, at hver gang du forsøger en samtale kan du oprette en sjov og glad indstilling. Nærmer dig din fugl med de mest entusiastiske tone, du kan komme op med. Analyser feedback givet af dit kæledyr. Ved at gøre dette vil du identificere de ord, som han kan forholde sig med lethed. Anvende sådanne ord ofte at forbedre forbindelsen.

Redundans vil hjælpe dig

Redundans vil hjælpe dig. Når du har købt det vigtigste element i din hunds træning bruger det hver gang du interagerer. Gentagelsen af ​​ordet eller sætningen vil motivere din fugl til at sige det igen. Du har mulighed for at trykke på støttende lydenheder som cd-afspillere og-optagere, men ikke hvile på laurbærrene. Stol ikke på sådanne gadgets til at gøre dit job. Beskæftiger sig med din fugl personligt vil tillade ham at være mere komfortabel med din tilstedeværelse, som hver dag passerer.

Må ikke gribe fat i ham ved halsen

Gør dit hjemmearbejde. Redundans vil hjælpe dig.
Gør dit hjemmearbejde. Redundans vil hjælpe dig.

Må ikke gribe fat i ham i nakken. Udvikle en daglig rutine for dit kæledyr. Overholde denne tidsplan for at etablere konsistens. Må ikke blive afskrækket, men når din fugl tager lang tid at samle op. For nogle arter måneder og år, før ordene kommer ud. Der er endda andre, der ikke taler på alle. På dette tidspunkt er du måske ønsker at udforske dine muligheder. Dit alternativ er at lære din vingede ven at fløjte. Hjælp ham med til at starte din dag med den rigtige beat.

Belønne ham pænt. Hver gang din fugl får jobbet gjort tilbyde ham en velsmagende godbid. Det giver ekstra motivation til at holde hans præstation på en positiv tone. I slutningen af ​​dagen, giver en dejlig tid og område for ham at hvile give ham den nødvendige energi til næste dags aktiviteter.

Som du kæmper med din hunds evne og vilje til at lære at forsøge at sætte dig selv i hans sko. Jo mere pres og kraft du udnytter mindre sandsynligt, at han vil deltage i din tale sessioner.