E2y

Hvordan underviser en kanin ikke at tygge møbler

Du tror måske

Du tror måske, at en kanin kun veed at hoppe rundt, gumle mad hele dagen lang og reproducere. Men en kanin er i stand til noget mere end blot at være en sød, lodne og nuttede kæledyr. Det kan blive undervist nogle tricks. Med sin tilbøjelighed til at tygge, er det meget sandsynligt, at den vil tygge møbler, når du lader dit kæledyr kanin ud af buret for at strejfe omkring dit hus. For at forhindre, at det sker, her er nogle tips om hvordan man kan lære dit kæledyr kanin ikke at tygge dine møbler.

Hvordan underviser en kanin ikke at tygge møbler. Curb dit kæledyr kanin tendens til at tygge ting rundt i huset ved at forsyne den med sine livretter.
Hvordan underviser en kanin ikke at tygge møbler. Curb dit kæledyr kanin tendens til at tygge ting rundt i huset ved at forsyne den med sine livretter.

  • Curb dit kæledyr kanin tendens til at tygge ting rundt i huset ved at forsyne den med sine livretter. Giv din kanin med sit eget sted, hvor den kan trække sig tilbage til, når det er følelsen bedrøvet. Set ud en ren kattebakke, vand, livretter og et gammelt tæppe eller håndklæde ned for sit sengetøj. Med al sin skabning bekvemmeligheder opfyldt, vil kaninen have en grund til at søge sit fristed i stedet tygge dine møbler
  • Det vil tage tid for kanin at blive trænet til ikke at tygge møbler. Du skal ikke forvente, at kaninen at lære, hvad du forsøger at lære det samme. Hvad du kan gøre, er at overvåge din kanin og omdirigere sin opmærksomhed mod sin plads af komfort og tilbyde det grøntsager, legetøj, grene, græs eller frugt at tygge. Dette kan tage flere gentagelser, men vær tålmodig, indtil din kanin får den idé, at benene på dine møbler ikke er gode ting at spise.
  • Beskyt dine møbler, mens du træner din kanin. Med den iboende nysgerrighed kaniner, vil det være helt umuligt for dig at overvåge dit kæledyr er hvert skridt. Så for at afskrække din kanin fra afprøvning andre møbler omkring dit hus, beskytte dem ved at anvende en løsning, der er almindeligt brugt på hunde for at forhindre dem fra at slikke deres sår. Du kan også gnide benene og hjørner af møbler med olie fra skallen af ​​grapefrugter. Dette er bitter og skarp, og vil afskrække kanin fra tygge dem. Du kan også bruge levertran, der er sikker at bruge på malet eller lakeret overflade af møbler. En anden ting, du kan gøre, er at dække benene, hjørner og lave møbler med tyk plastic, som du lægger med lim. Den jævn og glat overflade af plast vil gøre det vanskeligt for kaninens tænderne at finde nogle greb om den.
  • Brug et kommercielt produkt, hvis de øvrige trin mislykkes. Prøv at kigge efter et kommercielt produkt, der kan sprayes på den let at nå overfladen af dine møbler for at forhindre din kanin fra at tygge dem. Sørg for, at det produkt, du vil købe anbefales til indendørs anvendelse og sikker at bruge med andre kæledyr, du har i huset.


Kaniner er ligesom andre dyr og mennesker

Kaniner er ligesom andre dyr og mennesker. Nogle kaniner er vanskelige at træne, mens andre behøver kun lidt eller minimal tid at lære. Hvis din kanin er ret stædig det bedste, du kan gøre, er at tillade det inde i et rum i huset, hvor der ikke er nogen møbler, hvor kaninen kan synke sine tænder ind. Du kan beskytte dine møbler og samtidig yde beskyttelse til dit kæledyr kanin især i de tidspunkter, hvor du vil være ude af huset. Tålmodighed og konsekvens bør bruges, når du lære din kanin at møbler er slukket grænser. Må ikke ramt din kanin, mens du træner det, og lad det forbruge nogle sin energi gennem motion i en kapsling.