E2y

Omsorg for et kæledyr pindsvin

Fra bure til fødevarer potte uddannelse

Der er muligvis ikke mere dramatisk fysiske udtryk for et kæledyr voksende tillid og hengivenhed end et pindsvin er. I første omgang er de så stikkende at handsker skal samle dem op. Som tiden går og kendskab vokser, prickliness og timidity viger for dristighed, leg og rørende gestus af kærlighed. Pindsvinet er virkelig en bemærkelsesværdig og enestående kæledyr, og som enhver kæledyr, al din kærlighed og opmærksomhed fortjener.

 1. De arter. Den afrikanske Pygmy Hedgehog er langt den mest almindelige form for pindsvin sælges som kæledyr i USA faktisk en krydsning mellem White-bellied Hedgehog og den nordafrikanske Hedgehog, denne critter er lille og let vuggede i to hænder.
 2. Food. Mangen en hedgehog har udviklet fatale leverproblemer som følge af en diæt med for meget fedt. I mange år har kattefoder været standard mad for indenlandske pindsvin, men mange kattefoder er for højt indhold af fedt og lavt proteinindhold at være sund mad til pindsvin. Over tid har hedgehog-specifikke fødevarer er blevet udviklet, men ikke blindt acceptere det simpelthen på grund af etiketten. Den eneste måde du kan garantere sundhed af din mad er at analysere sit fedt, protein og kulhydrat indhold.
  • Vælge fødevarer (hvad enten i form af kat eller hedgehog fødevarer), der sikrer en sammensætning på mindst 30% protein.
  • Må ikke fodre din pindsvin noget mad med et fedtindhold på over 12%.
  • Sørg for, at din pindsvin får en god mængde af fiber (mad med 10% fiber analyse vil fungere godt), fordi fiber delvist kan erstatte nogle af de stoffer, som et pindsvin normalt ville forbruge i sin primært insekt kost.

  Omsorg for et kæledyr pindsvin. Bruger masser af tid sammen med dit kæledyr.
  Omsorg for et kæledyr pindsvin. Bruger masser af tid sammen med dit kæledyr.

  Det faktum, at pindsvin spiser tonsvis af insekter i naturen bør forklare, hvorfor vi ønsker at fodre dem så meget protein uden fedt. Du vil måske undre, hvorfor du bør ikke fodre din pindsvin en indenlandsk kost af hovedsagelig insekter. Svaret er slags kompliceret. Fodring af din pindsvin feed-insekter som græshopper og melorme er fremragende som en lejlighedsvis delikatesse, men pet food insekter indeholder meget mere fedt end et pindsvin normalt ville spise i naturen. Det staver leverproblemer. Hvorfor ikke fodre dem vilde indfangede insekter? Pindsvin ikke er modtagelige for meget giftstof i naturen, medmindre den indtages i insekter, der er blevet kontamineret. De vilde insekter du fange i din egen baghave (som kan være blevet sprøjtet med pesticider) kan indeholde giftstoffer, som er farlige for dit pindsvin.

  Som en sjælden luksus, kan du også give din pindsvin en lille bid af lean og kogt kylling eller andet kød. Dit pindsvin vil nyde frugt og veggie småtterier som behandler også but.stay væk fra sukkerholdige fødevarer og mejeriprodukter.

  Ud over mad, behov for en pindsvin ren, frisk vand hele tiden. Vandflasker anbefales, hvis du bruger avis spåner til strøelse, da spåner vil fylde en vandskål. Enhver mad eller vand skål skal være brede og lavvandede, så et pindsvin kan ikke banke den over, da han scampers!

 3. Habitat. Din pindsvin skal ikke bruge al sin tid i et kabinet, men det er vigtigt, at du opretter til hende en privat fristed der er rummelig, komfortabel og fyldt med nødvendigheder. Det er vigtigt at vælge blandt de korrekte hedgehog bure til dit kæledyr.
  • Masser af plads til at strejfe - det er den første regel. Pindsvin der føler ligesom deres mobilitet er svækket, vil være ulykkelig og usundt. De har brug for plads til at løbe og lege. De har også brug for en indhegning med noget gulv huller, som i trådbure, at mus, hamstere og andre kæledyr ofte ringe hjem, de lange hedgehog ben kan falde igennem disse huller. Stilen i vægge i trådbure er også dårligt for din pindsvin, da han kan klatre. Overvej en stor plastik bin (den slags med den industrielle udseende til det), med sin store roaming plads og glatte vægge, gør det til en god kabinet til pindsvin.
  • Som for strøelse, kan almindelige høvlspåner som pine indeholde skadelige stoffer, så styre fri af dem. Pindsvin ejere bruger ofte avis for strøelse. For en luksuriøs oplevelse, kan du prøve at give din pindsvin nogle Vellux tæppe strøelse - helt sikkert og blød.
  • Selvfølgelig vil din pindsvin også ønsker lidt cubby hul, et krisecenter, hvor hun kan komme væk fra det hele. Det kan være alt fra en gammel kasse på et stykke rør, så længe det er stort nok til din pindsvin.
  • Temperaturen i dit pindsvin miljø skal svæve mellem 72 og 80 grader Fahrenheit. Undgå direkte sol, men holde din pindsvin i et pænt tændt del af dit hus.
 4. Potte-uddannelse? Ja, kan disse intelligente væsener være kuld-uddannet! Giv en lille kuld pen i hendes bur og hun vil bruge det. Det behøver kun at være et par inches dyb. Hold dig til den almindelige kattegrus der ikke klumper sig eller gøre masser af støv.
 5. Øvelse. At sikre din pindsvin får masser af motion er meget vigtigt. Overvej at købe et løbehjul til din pindsvin. Det er dog vigtigt, at du køber kun et hjul med et fast gulv (af samme årsag skal du undgå trådbure) og uden tværsarg. Du kan bringe hende ud af hendes bur så meget som du vil, så længe du overvåge hende. Jo mere du kan bringe hende ud for spilletid, desto gladere vil hun være! Tag hende med kuld pen ud også, så hun er ikke alt for desorienteret og kan bruge badeværelset, hvis det er nødvendigt.
 6. Sundhed. En oplagt del af pindsvin pleje være sikker dit kæledyr er sundt. Pindsvin er modtagelige for leverproblemer, fordi deres hjemlige kost ofte indeholder for meget fedt. Kræft er en anden dødsårsag. Pindsvin kan udvikle stress-induceret tarm irritabilitet (grønne eller løbende afføring er et symptom). Du kan også bemærke din aldrende pindsvin udvikle, hvad der er kendt som wobbly pindsvin syndrom, hvor den karakteristiske gangart af et pindsvin bliver vaklende og usikker. Et pindsvin gennemsnitlige indenlandske levetid svæver omkring syv eller otte år. For at sikre at din pindsvin nyder størst, sundeste mulige liv, er det dit ansvar at finde en god dyrlæge og planlægge lejlighedsvis check-ups til din pindsvin (mindst en gang hvert par år - en gang om året er endnu bedre). Hvis du bemærker uregelmæssig adfærd, tab af appetit, svært ved at flytte eller afføring, øjne eller næse udledning, eller andre fysiske ændringer (temperatur, hud sundhed), konsultere en dyrlæge og planlægge en aftale.
 7. Bruger masser af tid sammen med dit kæledyr. Dit pindsvin vil hurtigt blive din bedste ven. At forbinde med din elskelige kæledyr, er det afgørende for pindsvinet at blive fortrolig med din duft. Et pindsvin er på mange måder en enkelt person pet, den menneskelige duft, der bliver bekendt med ham tidligt på vil efterlade et uudsletteligt indtryk på ham for evigt. Overvej at reservere en langærmede trøje specielt til når du holder og lege med din pindsvin, den fortrolighed vil tilføre psykologisk trøst til den lille fyr. Og være tålmodig med dit kæledyr - trods alt, han i den virkelige verden ville se dig som et rovdyr.

Hvis du tænker på at tilføje et kæledyr pindsvin til dit liv, kan det være fordi du er draget til den forholdsvis eksotiske karakter af disse skabninger, eller måske til deres sød ansigter og den måde, deres hoveder bob op og ned, når de fanger en snert af noget velsmagende! Uanset hvad, vil PET-ejer erfaring være givende og behageligt for dig og pindsvinet, hvis du er parat til at yde den rette pleje og miljø til din lille følgesvend. Det forbløffer mig, at i nogle dele af landet, kæledyr pindsvin er ulovlige. New York City, Georgia, Californien, Hawaii og dele af Ohio og Virginia: du ikke ved hvad du mangler!