E2y

Opret en eremitkrebs levested: forsyninger, skaller, akvarium og mad

Lav en saltvand akvarium til din eremit krabbe kæledyr

Eremitkrebs, med deres farverige skaller og store Pinchers, kan være en interessant tilføjelse til en travl husholdning. Selv om disse critters kan ikke betragtes kæledyr så let som en hund eller kat, de er helt sikkert sjovere end et akvarium fyldt med fisk. Omsorg for dem er ikke noget sværere end omsorgen for et akvarium fyldt med fisk, enten. Leverancer, der er nødvendige for at passe eremitkrebs er enkle. Husly, mad, vand og en ren, varm, fugtigt miljø er alle dine kæledyr behov. Med de rigtige forsyninger og pleje, vil eremit krabber trives i ganske lang tid.

At tage sig af din eremit krabbe:

  1. Du skal bruge et akvarium eller terrarium, at de eremitkrebs kan leve i. Glas akvarier eller terrarier fungerer bedst, fordi glasset vil hjælpe med at holde temperaturen stabil og glas er let at holde ren. Det er også vigtigt, at akvariet har et låg, da fugtighed ikke forbliver på en konstant procentdel andet.

   Den eremitkrebs levested (også kendt som crabitat) vil have en fugtighed gauge og luftfugtigheden bør forblive mellem 70 og 80% med en temperatur på 72 til 79 grader. Fugtigheden og temperaturen kan reguleres ved hjælp af en under-tank varmelegeme og en luftpumpe forbundet til en luft sten placeret i en vand skål.

   Opret en eremitkrebs levested: forsyninger, skaller, akvarium og mad. Du skal bruge et akvarium eller terrarium.
   Opret en eremitkrebs levested: forsyninger, skaller, akvarium og mad. Du skal bruge et akvarium eller terrarium.

   Akvariet skal have et substrat placeret i bunden. Sand fungerer bedst, fordi det er nemt for de krabber at grave i.

   Ekstra skaller er altid brug for, fordi de krabber vil vokse det, de er i. Shells bør have en cirkulær eller oval åbning mindst lige så stor som de krabber "big pincher. Der bør altid være 2 skaller af hver størrelse for de eremitkrebs at vælge imellem. Tving aldrig en krabbe ud af sin skal. Inden placeret i crabitat, bør nye eremitkrebs skaller koges i krabbe vand, som blot trykke vand, der er de-chloreret eller de-chlorerede saltvand. Kogning disse skaller er vigtig, fordi de kunne indeholde bakterier, som kunne dræbe krabber, kogning vil dræbe bakterier og andre bakterier.

  2. Mad og vand skal gives for de eremitkrebs. Skålene er nødvendige for disse kan være så simpelt som store skaller eller så detaljeret, som vandskåle, der forbinder til en luftpumpe til at hjælpe med at holde fugtighedsprocent korrekte. Den vigtigste ting at huske med vandskåle er, at de skal være store nok til den største eremitkrebs at komme ind. To skåle er nødvendige, en for frisk vand og én for saltvand.

   Frisk vand skal være de-chlorerede. Ledningsvand kan anvendes, hvis det er kon-chloreres med vand conditioner findes i akvariet forsyningssektionen. Aftappet vand kan også anvendes, hvis det er naturligt kildevand.

   Eremitkrebs også brug for en saltvand akvarium, men ikke bruger bordsalt. Marine salt, som er sikkert for eremitkrebs, kan findes i akvariet forsyningssektionen også. Saltvand skal også de-chloreret før brug i crabitat.

   Lav en saltvand akvarium til din eremit krabbe kæledyr. Mad og vand skal gives for de eremitkrebs.
   Lav en saltvand akvarium til din eremit krabbe kæledyr. Mad og vand skal gives for de eremitkrebs.

   Både ferskvand og saltvand retter får brug naturlige svampe placeret i dem, for at de mindre eremitkrebs at kunne komme ind og ud af dem uden at drukne.

   Sørg for at du ved, hvad eremitkrebs spiser. Fodring eremitkrebs er blevet en universel diskussion om, hvad at fodre dem. Ifølge nogle eremitkrebs ejere, bør kommercielle pellets ikke gives, da de indeholder stoffer, der i sidste ende dræber eremitkrebs. Disse ejere insisterer på at bruge naturlige fødevarer, såsom kød, der er rå eller kogt med ingen krydderier. Hvis den eremitkrebs ejeren beslutter at brødføde deres eremitkrebs naturlige fødevarer, er det vigtigt at holde en afbalanceret måltid ved at tilbyde kød, frugt og grøntsager.

  3. Andre leverancer er nødvendige i crabitat er strukturer, der krabberne kan bruge som husly. Hermit krabber er nataktive, så de får brug for et område at flygte fra de daglige aktiviteter omkring dem. Der findes mange typer af krisecentre til rådighed, fra kokos hytter til hule træstammer. En tur til akvariet udsnit af den lokale dyrehandel kan ofte give lige hvad den eremitkrebs behov. Mens han var på dyrehandel, kigge efter andre tilbehør til crabitat, såsom klatring legetøj. Cholla træ, kork bark og store stykker af koraller er fantastisk til en crabitat fordi de eremitkrebs ikke kun kan få fat på disse og klatre, men også snack på dem. Driftwood, flettede kurve og krabbe net også fungerer godt i crabitat.
  4. Omsorg for eremitkrebs omfatter mere end blot opsætning af crabitat. Ejeren skal kontrollere temperaturen og fugtigheden dagligt, samt fjerne enhver mad tilovers fra aftenen før. Ejeren bør også være opmærksom på eremitkrebs, der graver i sandet og begrave sig selv. Hvis disse krabber ikke komme op igen og spiser dagligt, de er mest sandsynligt molting og bliver nødt til at blive flyttet til en isolation tank. En isoleret tank er sædvanligvis en 10-gallon akvarium, der indeholder sand, vand og eremitkrebs fødevarer. En form for læ bør også indgå. Isolation tanke kræver ikke så meget opmærksomhed som den vigtigste crabitat, fordi krabber ikke er aktive, når de molting og er kun i tanken under fældningen. Bagefter de er placeret tilbage i de vigtigste crabitat.
  5. Ugentligt vil eremitkrebs ejer nødt til at erstatte både ferskvand og saltvand, swap svampe, og rengør den gamle svamp ved at skylle den med frisk krabbe vand og tillader tørring, så microwaving i to minutter. Den crabitat vil også nødt til at være spot renses for eventuelle eremitkrebs afføring.
  6. Endelig hvert halve år, det crabitat skal rengøres grundigt, sandet skal renses eller udskiftes, legetøj skal vaskes og alle anvendte træ skal være microwaved i omkring to minutter.

  Med disse fakta, nu ved du, hvordan du kan pleje dit kæledyr. Med den rigtige crabitat opsætning og den rigtige pleje, vil en eremitkrebs ejer har mulighed for at nyde deres critters.