E2y

Sådan at bade en ilder

Som dagene går

Som dagene går, vil du helt sikkert mærke, at den skarpe aroma, der er blevet altgennemtrængende dit hjem er ikke rigtig kommer fra badeværelset, især fra toilettet. Virkeligheden er, at dit kæledyr ilder nu er blevet stink af byen. Når dette sker, hvad du skal gøre nu, er at give din ilder et bad. I modsætning til hvad andre mennesker tænker, vil fritter elske at tage et bad, især hvis det sker med deres mester ved siden af ​​dem. Dog vil fritten kun virkelig sætter pris på bad, hvis det er gjort rigtigt. Hvis det gøres rigtigt, så vil du være i stand til at nyde en duftende kæledyr ilder lounging omkring dit hjem. Her er nogle tips om hvordan man bade en ilder ordentligt.

  • Luk lågen til badeværelse. Når man giver dit kæledyr ilder et bad, så sørg for at tage ham i badeværelset og lukke døren, så dit kæledyr ilder ikke undslippe din forståelse og trampe rundt omkring dit hjem, mens våd. Chasing en ilder især når de er våde, er ikke rigtig noget, du gerne vil gøre.
  • Prep badeområdet. For hans bad, kan du vælge at bruge enten badeværelse karbad eller badeværelse sink. Fyld karbad eller vasken med lunkent vand. Husk, ildere elsker vand og vil ikke modstå et dejligt bad. De er imidlertid følsom over for vandets temperatur. Disse er tilfældet, skal du sørge badet er ikke for varmt og ikke for koldt. Noget lige højre eller lidt varm ville være den foretrukne vandtemperatur. Med badeområde fyldt med varmt vand allerede, pisk ud af din ilder shampoo og vrid et par dråber og bland det i vandet, indtil det bliver sentimental. Den type shampoo vil du ønsker at bruge, vil være betinget af din ilder pels. Hvis du blot ønsker at gøre ham frisk og lugt-fri, så overveje at bruge en deodoriserende shampoo. Hvis dit kæledyr har loppe problemer, skal du bruge en anti-loppe shampoo.
  • Bade ilder. Når badevandet er blevet prepped, lad ilderen hoppe i vandet og tillade ham at slappe af med hænderne sprede badevandet over hele kroppen. Sørg for at få hans hals og mave under badet. Klem mere shampoo i håndfladen og massere hans hele kroppen med det. Skrub de dele, hvor lugt eller lopper er fremherskende. Hvis din ilder modstår bad, bruge en våd håndklæde til at holde ham på plads, og fra sprællende og sprøjt. Når ilder krop er blevet gennemblødt og korrekt shampooed, skylle det ud med varmt vand. Når dette er sagt, skal du sørge for at holde en spand varmt vand ved siden af ​​dig og bruge en kop til øse noget af vandet og hæld det over dit kæledyr med det formål at skylle shampoo ud.
  • Tør ilder. At tørre ilder, fjerne ham fra karbad eller synke og dræne vandet derinde. Når vandet er væk, linje karbad med håndklæder og placere den våde ilder i karbad. Han vil forsøge drastisk at tørre sig ud ved tumbling og gnide over hele håndklæder. Dette er faktisk den behagelige del af badet især for fritten.

Når dit kæledyr er rart og tørt

Sådan at bade en ilder. Luk lågen til badeværelse.
Sådan at bade en ilder. Luk lågen til badeværelse.

Når dit kæledyr er rart og tørt, sæt ham tilbage i hans pen eller hvor det er du lade ham blive inde i dit hjem. Sørg for at gentage processen efter ca 3 til 4 uger. Bad aldrig en ilder hver uge, da de er følsomme over for temperatur og bader dem ofte kan få dem til at udvikle sygdomme.