E2y

Sådan at drage omsorg for frøer

Frøer ser sød og fascinerende, især dem, der er meget aktive. Holde en frø som kæledyr dog kræver et andet sæt af omsorg og vedligeholdelse, i modsætning til at holde guldfisk og andre vanddyr.

Sådan at drage omsorg for frøer. Vælg en akvatisk frø eller en løvfrø.
Sådan at drage omsorg for frøer. Vælg en akvatisk frø eller en løvfrø.

Mens det ser ud som en skræmmende opgave at holde et kæledyr frø, her er nogle tips, du kan bruge til at hjælpe dig tage sig af din frøen.

  1. Vælg en akvatisk frø eller en løvfrø, der vil være aktive kæledyr. Nogle frøer især de fede dem har en tendens til bare at sidde ned på ét sted i længere tid. En god frø at få, hvis du er nybegynder, er en afrikansk Dwarf Frog som er lettere at vedligeholde og pleje end andre frøarter.
  2. Check med dyrehandel for den specifikke fødevare-og habitat krav frøen, du vil købe, og forberede sin nye omgivelser i overensstemmelse hermed. Du er nødt til at vide, om frøen du får er akvatiske eller terrestriske. Akvatiske frøer skal vand til at leve, mens jordbaserede dem vil holde sig ude af vandet det meste af tiden.
  3. Frøer skal fodres regelmæssigt. Akvatiske frøer vil spise dødt og levende organisme, såsom levende guppy fries, fårekyllinger, avlen, frosne bloodworms, brineshrimps, glassworms, og reptomin. Du kan også give dem små stykker af regnorm. Froglets skal fodres en gang om dagen.
  4. For akvatiske frøer, skal du sætte naturlige planter, nogle terracotta potter og klipper at give nogle skjulesteder og rastepladser for din frøen.
  5. En enkelt akvatisk frø vil elske komfortabelt i en ti-gallon tank eller akvarium. Fyld den med vand omkring 30 centimeter dyb. Frøer hoppe så du skal dække din beholder eller akvarium med en skærm eller net, der kan fastgøres over toppen af ​​beholderen.
  6. Hold din tank væk fra direkte sollys, da frøer har følsom hud.
  7. Madrester og affald kan mudret vandet inde frøen tanken. Du er nødt til at rense tanken en gang hver anden uge. Hold dig lidt PET i en opbevaringstank, mens du renser sit hjem. Brug dechlorinating agent og vand på tanken og lad det stå 48 timer. Du kan bruge stress coat og akvarium salt til at rense vandet. Akvarium salt forhindrer vækst af svampe og bakterier ved at øge saltindholdet i vandet inde i tanken, mens den stress frakke vil fjerne spor af klor og heavy metal-elementer, der er til stede i vandet for at forhindre din frøen fra at blive syge.
  8. Akvatiske frøer kan lide at leve i et miljø med konstant og jævn temperatur og den rigtige vand pH for at overleve og forblive sunde. Vandet skal opvarmes mellem 64 ° F til 75 ° C. Du bør installere et termometer til at overvåge tanken temperatur. De bør også købe en pH-regulator til at holde pH-niveauet i 7 konstant.
  9. Line bunden af ​​tanken med en mørk klud, små rene flodsten eller akvarium sand til at gøre din frøens habitat mere naturligt udseende. Husk, at du er nødt til at fjerne og rense dem for en gang hver anden uge for at bevare friskheden og sanitet.

Give dit kæledyr frøen den rette pleje og opmærksomhed, som kræves af de arter vil sikre, at din frøen vil være glade og sunde i lang tid. Det vil også hjælpe dig meget, hvis du læser op og vide mere om dit kæledyr frøen til at give det den største omhu.