E2y

Sådan at drage omsorg for rotter og mus

 1. Rotter og mus gør bedst i en "REPTILE" bur - der ser meget gerne et akvarium med en glidende mesh top. Denne form for bur er let at fylde med spåner, let kig igennem og se musen / rotte spille inde (alle glas), let at nå ind og fange din gnaver, og nem at putte legetøj inde såsom hjul for dem at lege med . Der er ingen skarpe kanter for mus og rotter at komme til skade på, og masser af plads til dem at opbygge store "forter" lavet af spåner.
  • Få en 10 gal til 15 gal REPTILE bur for en mus. (To mus kan bur sammen, men for nye ejere jeg anbefale at starte med bare én - mus gøre kamp, ​​og det er hjerteskærende at høre dem skrige og knirke). Sørg for, at buret kommer med en top.
  • En rotte brug for en 15 til 20 gal (eller større) krybdyr bur med en top. Buret er let at sætte op med spåner i bunden og hjulet, de legetøj, mad skålen alle sæt på toppen, hvor det er mest praktisk for dig at komme til dem.

 2. Få en vandflaske, der er for små gnavere og hænger på siden af buret, men vil stadigvæk blive toppen af bur tæt. Sørg for at tjekke vandet hver dag og trykke på bolden i slutningen for at være sikker på, det er stadig dispensering vand. Undertiden spidsen af ​​vandflaske bliver gummierede med fødevarer og den vil holde op med at lade vandet strømme. Fyld det, når det kommer til at være halvt tomt eller så - ikke vente, indtil det er helt tomt. Vandflasker arbejde på en faldtilførsel - jo mere vand der er at trykke det ned så den lettere er det for den gnaver at drikke.
 3. En lille mad skål er rart, men ikke nødvendigt.
 4. Mad (præcis hvad at fodre dem jeg har diskuteret i en anden artikel på denne hjemmeside). Feed din mus kun så meget mad som det vil spise i en eller to dage. Ellers bliver forkælet og trampet på af din gnaver og som ønsker at spise det? Hvis du ikke har en fødevare fad det er ok at sætte maden direkte på spåner - men sætte den i et hjørne, hvor mus eller en rotte er mindre tilbøjelige til at defecate på det.

  Sådan at drage omsorg for rotter og mus. Rotter og mus gør bedst i en "reptile" bur - der ser meget gerne et akvarium med en glidende mesh top.
  Sådan at drage omsorg for rotter og mus. Rotter og mus gør bedst i en "reptile" bur - der ser meget gerne et akvarium med en glidende mesh top.

  Jeg anbefaler ikke at fodre rotter (eller mus) fra dine hænder - de vil komme til at forvente noget hver gang og kan bide i deres søgen efter mad. Mad skal være i deres madskål og dine hænder er deres tur ud af buret for udforskning.

 5. Få din mus eller en rotte et hjul til at udøve i. Legetøj såsom pap midt i et toilet papirrulle, eller en lille boks med huller for "døre", for dem at kravle igennem kan også underholde din gnaver. Tag din rotte ud hver dag for at lege med det, hvis det er muligt. Jo mere du håndtere det tammere bliver det. Mus behøver ikke at komme ud hver dag for at få motion og aktiviteter.

  Når picking up dit kæledyr, så prøv at øse det op under bugen i din hånd.

  Få en vandflaske, der er for små gnavere og hænger på siden af buret. Mad (præcis hvad at fodre dem jeg har diskuteret i en anden artikel på denne hjemmeside).
  Få en vandflaske, der er for små gnavere og hænger på siden af buret. Mad (præcis hvad at fodre dem jeg har diskuteret i en anden artikel på denne hjemmeside).

 6. Du skal bruge spåner til bunden af ​​buret. Pine eller cedertræ spåner, der er komprimeret i en tung terning er den bedste og den billigste.
 7. Rens din mus eller rotter i buret så ofte som den har brug for. Nogle gnavere er Messier end andre - du bliver nødt til at følge din næse til at bestemme, hvornår det skal gøres. Du skal blot have nogen hold din gnaver, fjerne alt tilbehør fra buret og hæld spåner ind i en affaldspose. Kan man vaske indersiden af ​​reptile bur med sæbe og vand. BRUG IKKE WINDEX på indersiden. Hvis du ønsker at give din gnaver et bad, når du renser sit bur du kan fylde køkkenvask med varmt vand og lad dem have en svømmetur. Samle dem op og tør dem forsigtigt med et håndklæde, før du lægger dem tilbage i deres rene bur.

Nyd dine små lodne venner!