E2y

Sådan at fange brevduer

En brevdue er en type af en tamduer

En brevdue er en type af en tamduer, der er avlet selektivt og uddannet til at gå tilbage til sit hjem eller oprindelse, selv efter en meget lang afstand af rejser. Når det bruges til at bære meddelelser, brevduer kaldes brevduer. Duer er nødt til at have et sted, de kan kalde hjem, og for dine brevduer er det den fælde, at de kan kalde "hjem". I dit hus, skal du oprette en fælde på loftet. Denne fælde er en ensrettet passage til loftet, der adskiller det fra resten af ​​flokken for at sikre, at det ikke ville blande sig med andre fugle og dermed muligheden for at sprede nogen sygdom pigeon kunne have fået.

Denne artikel vil lære dig at fælde brevduer med lethed og sikkerhed for både dig og den brevdue som topprioriteter.

Sådan at fange brevduer. Opsætning af fælden.
Sådan at fange brevduer. Opsætning af fælden.

  • Opsætning af fælden. Kend den mest iøjnefaldende del af dit hus loft, at din due nemt kan lokalisere. Det vil være nyttigt, da due nemt kan få adgang til loftet, når han kommer hjem.
  • Træn dine duer. Duer kan trænes til at fange og at gøre ordentlig flyvetur. Andre ting, du kan lære pigeon er at lande på loftet, gå ned i bestyrelsen, og indtast fælden. Ved at gøre disse, vil du har brug for først at narre de brevduer. Drys majs, kiks eller noget, at din due måske gerne et sted nær placeringen. Dette vil på en måde bestikke pigeon til at gå til placeringen. Efter et par dage for at bestikke, vil due vænne sig til den placering, og dermed ville du ikke brug for godbidder længere.
  • Få pigeon vant til din tilstedeværelse. Som ejer er der et behov for, at due at være vant til din tilstedeværelse og for pigeon at adlyde dig. Igen, du gør dette ved at bestikke pigeon med mad og andre lækkerier.
  • Beløn ​​din due. Når din due gør en lydig adfærd, belønne ham med det samme. Dette kan gøres ved at give ham mad, legetøj, lege med det, og laver andre ting, som din due måske gerne. At give belønninger positivt styrker lydig adfærd og dermed øge muligheden for, at due dong adfærd igen.
  • Altid vurdere din pigeon vaner. Nogle duer kan blive alt for eventyrlystne, der vil medføre, at de bliver væk. Dette gør sig især sker for duer, der er i deres uddannelse fase. Derfor er det bedst at se din pigeon - hvordan den flyver, dets vaner, og så videre.
  • Lad aldrig en due vende hjem og blande sig med andre flokke. I varigheden af ​​duens rejse, kunne den have opnået en luft-bårne sygdomme og en skade, der kan true sundheden af ​​de andre duer. Det er bedst at køre en grundig check-up efter flyveturen, eller at adskille due fra alle andre.


Efter denne guide, er det håbet, at du vil være i stand til at fange din brevdue uden besvær. Nogle brevduer kan bruges til væddeløb, så du bliver nødt til at vide, hvordan du placerer og fjerner en racing band i din due ben.