E2y

Sådan at fange en kanin

En kanin er et søde væsen

En kanin er et søde væsen, at nogle børn ønsker at holde som kæledyr, men lad dig ikke narre af deres udseende. Når tilbage i din have, kan en kanin lever af dine planter og blomster eller ødelægge dem. Det kan virkelig være irriterende. Kaniner kan lide at bebo haver og græsplæner, da de har plads til at vokse og de har også alt, hvad de har brug for, især fødevarer. Hvis du opdager, at der er kaniner på løs i din have, de bedste ting, du bør gøre, er at fange dem og lad dem løs i et andet område.

Du behøver ikke hjælp fra en dyr service blot at fange kaninerne i haven. Du kan lave din helt egen kanin fælde, så du kan løse dit problem. Følg de enkle trin nedenfor, så du kan fange en kanin.

Sådan at fange en kanin. En kanin er et søde væsen.
Sådan at fange en kanin. En kanin er et søde væsen.

  1. Materialer. Først samle alle de materialer, du har brug for at oprette den fælde til at fange en kanin. Du skal bruge en levende fælde, nogle agn (gulerødder, kål, brød, kanin mad osv.) og også nogle handsker. Du kan købe en levende fælde online, eller du kan også leje en fra din lokale dyr service. Disse levende fælder er også meget nyttig til fangst andre herreløse dyr i din have, såsom jordegern eller vaskebjørne.
  2. Forberedelse. Du kan nu forberede din kanin fælde. Survey din have, så du vil vide, hvor kaninerne foretrækker at bo. Det er her, du skal oprette din fælde, så vil det være hurtigere for dig at fange dem. Brug nogle af dine agn og sætte det ind i fælden. Før du forlader den fælde, teste den første til at se om det virker. Du kan bruge en lang pind til at bevæge pladen eller agn og se, om døren til fælden lukker. Hvis det er tilfældet, er du god til at gå.
  3. Fange kanin. Nu, alt hvad du skal gøre, er at vente på, at kaninen til at gå tæt på den fælde, spise maden og blive taget til fange. Dette kunne tage omkring et par timer eller endda et par dage. Når du ser kanin, ikke gå og pille ved den fælde, som kaninen kan få forskrækket og hop væk fra fælden.
  4. Håndtering af kanin. Når du allerede har fanget kaninen og du er klar til at frigive den til et andet sted, skal du sørge for at bære tykke handsker på begge dine hænder som kaniner, især vilde dem, har en tendens til at bide. Iført handsker vil beskytte dine hænder fra disse bites.

Det er de enkle trin til

Det er de enkle trin til, hvordan du kan fange en kanin og slip den til et andet sted, væk fra din græsplæne eller haven. Hvis du forsøger at fange et kæledyr kanin, så kan du prøve at fange den første uden brug af en fælde. Pet kaniner er mere vant til at blive rørt af mennesker så det kan være nemmere for dig at fange det bare ved at få den med begge hænder.