E2y

Sådan at fange prærieulve

Coyotes er meget snu og listige rovdyr så jagt og fangst dem er lettere sagt end gjort. Disse skabninger har en meget følsom plet på næsen, som detekterer ukendte lugte. Denne forsvarsmekanisme koblet med evnen til at køre fra ca 40 til 45 miles i timen understreger yderligere det er vanskeligt at fange prærieulve. Bliver meget kødædende, og hurtigt, må mennesker behandle dette eventyr omhyggeligt. Mennesker skal være veluddannede, fuldt forberedt og i højeste beredskab, når jagt prærieulve. Artiklen nedenfor og alle de trin, der indgår i det vil lære dig, hvordan du fange prærieulve:

  • Vær forberedt. Sørg for at du har dine nødvendige coyote fældefangst værktøjer. Du skal bruge din fælde, nogle camouflages til din fælde (dække fælden fysisk og også dække din duft) og selvfølgelig nogle agn. Du kan få din fælde og camouflages i jagt butikker. De tilrådeligt camouflages du måske brug for er løv til at dække dit fælde og noget, der vil maskere lugten af ​​mennesker over hele din fælde. Ud over at dække op din lugt, ikke bære nogen perfumer eller duftstoffer. Hvem interesserer det, hvis du lugter dårligt efter? Mindst du fanget det. Også bringe nogle kammerater og en vis beskyttelse. Du ønsker ikke at være alene og forsvarsløs, hvis noget går galt. Også være i ordentlig påklædning. Bær passende beskyttelse og være sikker på at matche dit miljø. Efter alt, behøver du ikke ønsker at holde ud som en øm tommelfinger under jagten. Desuden føjer ikke nogen teknologisk udstyr. Hvis du gør, så sørg for at sætte dem på lydløs tilstand eller slukke dem. Den uventede støj kan forskrække de prærieulve. Endelig skal du sørge også for at have hvilet dagen eller natten før, så du er fuldt opmærksom, når du forsøger at fælde prærieulve.
  • Opsætning af fælden. Meget gerne Wiley Coyote på TV forsøger at fange Road Runner, for at fange en coyote, skal du først sætte det op. Kig efter en god stedet, der vil give dig mere camouflage (oprette din fælde af nogle buske, eller hvor der er huller i jorden, så din fælde er mere skjult). Nu, dække duften af ​​mennesker over hele fælde ved hjælp af duft fjerne produkter fra jagt butik. Nu placere din agn (som regel et dødt dyrs slagtekrop) på fælden. Sørg for at "sprede det jævnt", så lugten er virkelig lokkende. Nu lægge din fælde i stedet, du har fundet, og dække det med naturen (løv, shrubberies osv). Alt der er tilbage, der skal gøres, er at vente på en intetanende coyote at falde for din fælde.
  • Forsigtig. Vær meget forsigtig, prærieulve er meget farlige dyr, der bevæger sig i flok. Så sørg for at du har nok at sikkerhedskopiere og våben hvis nogensinde noget går galt.


Jagt / fældefangst er en meget sjov sport

Sådan at fange prærieulve. Opsætning af fælden.
Sådan at fange prærieulve. Opsætning af fælden.

Jagt / fældefangst er en meget sjov sport. Uanset om du jager at holde trofæer eller bare bevise noget, vil jagt altid være spændende. Dog altid gearet op, meget omhyggelig, opmærksom og forsigtig, når jagt. Du ved aldrig, hvad der kan gå galt. Så ved at læse dette, har du nu vide, hvordan man fælde prærieulve. Den vigtigste ting at huske er at være meget meget rolig.