E2y

Sådan at finde og købe fuglebur dækker

Hvis du har et kæledyr fugl

Hvis du har et kæledyr fugl, et bur er ikke det eneste, du har brug for. Fugle har brug for mere end at holde dem rene og sunde. Elementer såsom bur dækker, bur liners, bur forklæder og fuglefrø afskærmninger er nødvendige for at holde din fugl glad og ved godt helbred. En række kilder til fuglebur dæksler er værd at anbefale. Disse kilder vil levere høj kvalitet fuglebur dækker, som vil holde din fugl følelse sikker og rolig, om du holder bur indendørs eller lejlighedsvis tage din fuglebur uden at give dit kæledyr frisk luft.

Sådan at finde og købe fuglebur dækker. Afgøre, hvilken type bur top du har til din nuværende bur.
Sådan at finde og købe fuglebur dækker. Afgøre, hvilken type bur top du har til din nuværende bur.

  1. Specialbutikker. Specialbutikker for fugle er gode kilder til fuglebure og fugl bur dækker. Disse butikker giver sikkerhed for kunderne, at deres bure og dæksler vil ankomme i perfekt stand. Disse butikker tilbyder også gratis forsendelse til kunder overalt i Europa. Deres priser er meget overkommelige, og alligevel deres bure og dæksler er af højeste kvalitet. Specialbutikker kan findes i næsten alle lande, og de fleste større amerikanske byer.
  2. Online-butikker. Online-butikker er nemme at finde. Alt du skal gøre er at surfe på internettet og søge efter den vare, du gerne vil købe. Du vil blive overrasket over at opdage, at der er masser af online specialbutikker, der også kan findes offline. Disse butikker beskæftige sig med kunder både på og uden for nettet. Den eneste forskel er, at når du bestiller online, kan du ikke se de faktiske post før levering. Men de fleste online butikker har meget rimelige afkast politikker, og du bør ikke have et problem udveksle et emne, hvis det viser sig ikke at være, hvad du forventede.

At vælge den rigtige fugl bur dækker kan være vanskeligt, hvis du køber låget efter at du har købt din fugl bur. Men det behøver ikke at være en ekstra byrde. Der er en løsning for det.

  1. Bestem bredden tværs hen foran buret og dybden af ​​dit bur. Dybde er målt fra forsiden til bagsiden.
  2. Afgøre, hvilken type bur top du har til din nuværende bur. Der findes to typer af fuglebur: Play-top eller Dome-top. For play-top bure koden er opført som "PT", og for dome-top bure koden er opført som "DT".
  3. Find den model for dækning, som du mener passer bedst til målingerne og stil dit bur. Hvis dit bur falder i en mellemliggende størrelse, bør buret dækslet være større i størrelse til einsure det passer over din bur.
  4. Hvis du kender den model af dit bur og det mærke, kan du informere sælgeren, det er sandsynligt, at han vil vide præcis, hvilke covers vil passe dit bur.

Når du opretholde en stuefugle

Hvis du har et kæledyr fugl. Når du opretholde en stuefugle.
Hvis du har et kæledyr fugl. Når du opretholde en stuefugle.

Når du opretholde et kæledyr fugl, du har brug for mere end bare en kuglepen eller et bur til at holde din hunds bolig ren og sund. Din fugl skal være glad og i god fysisk form. Dit bur dækning er afgørende for at holde dit kæledyr tilfredse og tilfredse. Selvfølgelig er det rart, hvis det går med buret, så dens skønhed også kan øge dit værelse!

Gør det til en vane, at når du udskifter dit bur

Gør det til en vane, at når du udskifter dit bur, du altid bestiller dækslet på samme tid. Som nævnt bure varierer i stilarter og modeller. Cage covers, derfor skal passe enhver stil og model, du kan vælge. Dit køb bør ikke være et spild af penge eller overlever dit kæledyr. Det skal vare for levetiden af ​​din fugl.