E2y

Sådan at købe en ilder

Tilhører familien af ​​væsler

Tilhører familien af ​​væsler, ilder har en lang og slank krop med korte ben. Ildere er for det meste fejlagtigt opfattes som medlemmer af gnaver familien, men disse dyr er mere tilbøjelige til at være en krydsning mellem en kat og en hund. Bliver meget venlig, legesyg, sociale og deres tilbøjelighed til menneskelig interaktion er blot nogle af de slående karakteristika fritter. Det er derfor, de kan være egnede til at blive fremstillet som kæledyr. På grund af de er meget aktive, ildere behov for uddannelse og pleje givet til dem af deres ejere eller brugere.

  • Ved at købe en ilder, skal du først være vidende nok om det og parat til at give det den omsorg og opmærksomhed, den har brug for fra dig.
  • Du kan starte med at kontakte dyreliv afdeling først, eller den dyrlæge, din lokalitet. Gennem dette trin, så skal du finde ud af, hvorvidt eje en fritte er lovlig i det område, hvor du bor, eller hvis du stadig har brug for at erhverve dig en licens til dig at eje en.
  • Når det er gjort med høring af de autoriserede personer, kan du allerede forberede de ting, som din ilder har brug for, nemlig: et bur, vitaminer, containere til sin mad og vand, legetøj for den at lege med, behandler og mest især, dens mad.
  • Du bør også sørge for, at dit hus ville være "ilder-bevis", da fritter er kendt for at være meget drilsk. De er kendt for at komme ind i alt, og hvis de ting og ting i dit hus ikke holdes i ordentlig måde, så ville det helt sikkert være et stort problem for dig.
  • Når du køber dig en ilder, bør du tjekke dyrehandlere i dit lokalområde. Men selv så, er det tilrådeligt for dig at være bekendt først om de love og bestemmelser i dit land. Dette er en vigtig ting for dig at gøre, fordi der kan være nogle butikker, der sælger ildere ulovligt. Ikke bare fordi butikken sælger kæledyr, ligesom fritter, betyder, at de har tilladelse til at gøre det. Fritter krisecentre bør også overvejes. Du kan også søge efter annoncer på avisen betragter dem, der yngler fritter.
  • En anden ting, som du også skal gøre er at vælge køn og alder ilder, du vil have og eje. Baby fritter kaldes kits, deres alder er fra fire til seks måneder gammel. Når en ilder er allerede over seks måneder, er det allerede for at være en voksen.
  • Næste ting, du skal overveje at købe en ilder er dens størrelse. Kvindelige ildere er i stand til at vokse til omkring en længde på 15 inches og kan veje omkring ¾ til 2 ½ pounds.
  • Ved valget en ilder, bør du undersøge dens udseende. Vælg en, der har klare øjne, har en pels, der er blød, har en sund hud og knurhår, og har en legende attitude. Der er en række af en ilder er pelsfarver: albino, mørkøjede hvid, zobel, chokolade og sølv. Også nogle fritter har hvide pletter eller striber.

I processen med at købe en ilder

Sådan at købe en ilder. Når du køber dig en ilder.
Sådan at købe en ilder. Når du køber dig en ilder.

I processen med at købe en ilder, er der visse overvejelser, du bør gøre. Du bør være forsigtig og opmærksom på alle måder, når du vælger en, da du ville leve med det i en periode. Budget bør også være en anledning til bekymring.