E2y

Sådan at træne en budgie at tale

En undulat har potentialet til at følge med i hvad du siger

En undulat har potentialet til at følge med i hvad du siger. Faktisk er undulater kendt for at være meget gode oplæsere, at nogle gange kan det endda irritere dig. Det kan tage tid, selvom som en budgie kun lærer at tale, når du har lært ham, hvordan man. Alt du skal gøre er at kende den rigtige måde om, hvordan du kan træne din undulat til at snakke. En undulat i sidste ende vil begynde at snakke på omkring 3 måneder fra, når du er begyndt at træne ham.

Sådan at træne en budgie at tale. Sæt din undulat i et roligt sted.
Sådan at træne en budgie at tale. Sæt din undulat i et roligt sted.

Her er nogle tips om hvordan du gør din budgie diskussion:

  1. Sæt din undulat i et roligt sted. Dit værelse kan være et godt sted at sætte ham, så længe du ikke tænde for fjernsynet eller radioen som dette kunne distrahere fuglen. Din stemme skal være den eneste lyd, han hører, mens budgie er i dit værelse. Når han bliver distraheret med andre lyde, han ikke vil lytte til dig. Sørg også for, at fuglen er komfortabel med stedet og temperaturen er egnet til ham.
  2. Når du har placeret fuglen sammen med fuglebur i dit værelse, tale med undulat. Gør dette hver dag i et par minutter. Fortsætte med at tale til fuglen, selv om han ikke synes at lytte. Denne procedure er gjort, så han vil blive brugt til din stemme. Du kan gøre dette i mindst to uger.
  3. Hvis fuglen allerede bliver brugt til at din stemme, kan du nu begynde at træne ham til at tale. Gentage de ord, som du vil have ham til at sige. Du kan starte med blot ét ord, så han kan indhente nemt. Gør dette for omkring 10 minutter dagligt foran ham. Du kan også gentage det ord, hver gang du går til sit bur eller blot passerer. Må ikke lære ham andre ord, indtil han er i stand til at tale det første ord, du lærte ham. Blanding med andre ord vil bare forvirre fugl og resultatet er, at han måske ikke snakke i stedet.
  4. Hvis du tror, ​​at budgie er klar, kan du nu tage ham ud af dit værelse og udsætte fuglen til andre mennesker. Fortsæt med at gentage det ord, du vil have ham til at sige. På dette tidspunkt, vil fuglen være nu fortrolig med din stemme og vil ikke blive nemt forvirret eller distraheret med andre stemmer og lyde.
  5. Du vil faktisk vide, at fuglen allerede har tilpasset til at tale ved at besvare dig tilbage, når du fortæller ham det ord, du vil have ham til at sige. Selv hvis han har gentaget, hvad du sagde, fortsætter med at gentage det til ham, indtil han vænner sig til ord. Efter at vænne sig til det ord, kan du derefter gå videre til at lære ham andre ord at udvide din undulat ordforråd.

Det er sjovt at høre den budgie snak efter uddannelse ham i ugevis. Bare være omhyggelig med at lære ham ikke stødende ord, som han kunne udsige det foran dine gæster, og du ikke vil have dem til ikke kan lide dit kæledyr!