E2y

Sådan avle fritter

Avl fritter betyder meget mere ansvar, end du måske tror

Avl fritter betyder meget mere ansvar, end du måske tror. Fra det øjeblik du lægge dine hænder på en Jill og en kogeplade, allerede det indebærer tid, tålmodighed og penge. Ilder kits er virkelig sød, men tænk to gange, før du tager ansvar. Når du har besluttet, at du er seriøs omkring det, overveje følgende retningslinjer i avl af disse søde dyr.

Sådan avle fritter. Avls ildere er forbudt i nogle stater eller lokaliteter, så sørg for at du har kontrolleret lovene i dit område.
Sådan avle fritter. Avls ildere er forbudt i nogle stater eller lokaliteter, så sørg for at du har kontrolleret lovene i dit område.

  • Avls ildere er forbudt i nogle stater eller lokaliteter, så sørg for at du har kontrolleret lovene i dit område. Bemærk også, at ynglende fritter flæng er imod den etiske kode for sammenslutningen af Ferret Breeders. En ting at huske er, at ilder kits er modtagelige for fejl og mangler, der kan følge af forkert avlsmetoder såsom indavl eller gentagen opdræt af nært beslægtede dyr. Når dette spørgsmål er blevet afgjort, kan du nu begynde med processen.
  • Kvindelige ildere, kaldet jills normalt kommer i brunst et sted i forårsjævndøgn og vil forblive i varmen for hele sæsonen, indtil de parrede. På dette punkt, bør du have en kogeplade til at parre hende, fordi hvis hun forbliver denne måde, indtil udgangen af den parringssæsonen, vil hun være sårbare over for østrogen-induceret eller aplastisk anæmi, der kan være dødelig. Du vil vide, når hun er i løbetid, da hendes vulva bliver hævede og vil ligne en bønne. Ideelt, vent i fjorten dage før du flytter jill ind kogepladen område.
  • Den jill og kogeplader bliver nødt til at stå på egen hånd. Sørg for, at de har rigelig mængde vand og mad, før de forlader dem til at parre sig. Vær opmærksom på, at fritter har en helt anden ritual i frieri fra vores regelmæssige katte og hunde. På dette tidspunkt vil det være en smule ru, da der vil være en masse af halsen bidende og trække Jill rundt i buret. Må ikke være foruroliget, da halsen bider er faktisk en del af ritualet. Dette stimulerer jill at frigive hendes hormoner og ægløsning. Være advarede om, at der vil være en modbydelig lugt, som kogepladen forsøger at plet hans territorium. Det er ikke tilrådeligt at se dem som de parrer fordi fritter er særlig om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Efter cirka tre dage, kan du nu kontrollere, om parringen er vellykket. Hvis Jills vulva ikke er vendt tilbage til sin normale størrelse, bliver du nødt til at gentage processen, indtil hun bliver gravid. Når parringen er vellykket, skal du observere jill til dybe sår, der kan blive smittet. Det tager omkring 42 dage før jill føder kits.
  • Processen slutter ikke når hun føder kits. Sættene skal ikke adskilles fra deres mor, fordi Jills instinkter er meget følsomme. I det øjeblik de føler sig truet og sans invasion, har de tendens til at spise de kits. Vær på vagt i på udkig efter døde kits. Give hende mad vil distrahere hende, så du kan benytte lejligheden til at kigge efter dødfødte kits. Det tager omkring 12 uger, før du kan frigøre kits fra deres mor, men sørg for, at menneskelig interaktion er blevet etableret i disse uger at få dem klar til vedtagelse.

Overbelægning er problemet som følge af vilkårlige avl

Overbelægning er problemet som følge af vilkårlige avl. Det er derfor, i nogle tilfælde er opdrætteren forpligtet til at underskrive en kontrakt til spay de jills eller kastrere varmeplader. Sørg for at tage dette til efterretning lov.