E2y

Sådan bruger flagermus til bug kontrol

Alle ønsker bugs ud af deres hjem eller haver

Alle ønsker bugs ud af deres hjem eller haver, men hvem ville have troet, at hjælpe flagermus lever i din have vil støtte dig i ridning din ejendom af uønskede bugs? Da bugs er et bat er korte, ville det være en naturlig konsekvens af en blomstrende bat fællesskab, når der er fejl til at blive spist. Hvis du ønsker denne type løsning for din ejendom, så læs videre i artiklen nedenfor, som er ganske enkel og let at opnå. Der er også en liste over de materialer, som du har brug for at komme før du får tingene i gang.

Sådan bruger flagermus til bug kontrol. Opbygning af dine egne bat huse.
Sådan bruger flagermus til bug kontrol. Opbygning af dine egne bat huse.

  • Materialer, som du skal bruge:
    • Robuste poler at støtte bat huse
    • Bat huse
  • Opbygning af dine egne bat huse. Flagermus har brug for lidt mere plads end fugle, så din typiske fugl hus måske ikke være 100% fit for dem. Da denne type af boliger ikke er så fælles, kan du nødt til at bygge dit eget bat hus. En god guide er en regelmæssig fugl hus med en større indgang, da flagermus er større og er i det væsentlige blinde, så de ikke kan let navigere deres vej gennem en smal åbning.
  • Placere dine bat huse. Det er også godt at placere dit hus i et sted, der er højt nok for dem at nå, såsom lige under tagskægget af huset. Du kan også placere deres huse støder op til din baggård væg. Vær opmærksom på, hvordan naturlige elementer ramte dit hjem og placere hjemsted for flagermusene væk fra det. For eksempel, hvis en vis del af din baghave væg er beskyttet af en stor piletræ ville dette være stedet, hvor du kan placere din bat hus.
  • Holde øje med andre skadedyr. Flagermus kan ikke være de eneste, der er bosiddende i dit bat hus. Andre insekter, der kan leve i det er hvepse og termitter. Mens bat må spise dem, men de kunne svække den faktiske struktur i din bat hus, så det er bedst at holde øje med dem og behandle dem, når det er nødvendigt. Andre dagtimer rovdyr kan også være en årsag til bekymring for dig, da de kan angribe dine flagermus, mens de sover og hviler i løbet af dagen. Sørg for, at du monterer den så høj, at det ikke er let at klatre, og sørg for der er ingen grene nær det at egern eller andre små gnavere kan bruge til at gå til bat hus.


Du kan også lade nogle små frugtstykker nær det område af dit bat hus

Du kan også lade nogle små frugtstykker nær det område af dit bat hus, hvis der ikke er nok bugs til dine flagermus at spise fra tid til anden. Udbuddet af bugs kan ikke være konstant i dit område, og hvis der er for mange flagermus, så er der måske ikke være nok bugs at spise det er derfor, det er godt at have nogle lejlighedsvis overs frugtstykker på din baghave. Dette vil også forhindre, at dine flagermus fra at spise frugt, som du vokser i din baghave, hvis du har nogen. Hold hjemmet rent ved at feje det fra tid til anden.