E2y

Sådan bruger rådyr foderautomater

Big spil kan være svære at finde. De lever på bløde græsser i områder, og gemme sig i den dybe pensel. Alvorlige storvildtjægere kender hemmeligheden til at finde store spil er at dyrke det. I vores dag og alder, har ved hjælp af hjorte foderautomater blevet en almindelig praksis. Der er mange forskellige stilarter at vælge imellem. En ting at overveje, når du vælger en hjort feeder er dens funktionalitet og rengøringsvenlighed.

Første

Først skal du beslutte om det sted, du ønsker at installere din hjorte arkføder. Den bedste placering er en plet tæt på dine jagtmarker. Det bør også være passende størrelse. Hvis det område, du har planer om at fodre hjorte er hjemsted for et stort antal hjorte, så bliver du nødt til at bruge en meget større og muligvis mere komplekst hjorte feeder. Hvis der er blot et par rådyr i din baghave, så en simpel baghave feeder vil være tilstrækkeligt. Også overveje at placere feeder på et sted, hvor hjorte er allerede at opmuntre dem til at blive.

Anbring ikke feeder for tæt på et hjem, fordi hjorte ikke vil føle sig trygge nok til at bruge det og husdyr vil skræmme dem væk. Ved at bruge en hjort feeder, overveje også de andre slags dyr rundt. Du vil gerne sørge for truget er passende for hjorte alligevel enkel nok til at holde de uønskede dyr ud af arkføderen. Truget er det vigtigste element i en hjort feeder. Det skal være i stand til at give hjorte let adgang til deres foder, eller vil det ikke være en effektiv feeder.

En anden vigtig ting at overveje at bruge en hjort feeder er det miljø, hvor det skal placeres. På regnfulde områder bør taget højde for regn run-off. De samme overvejelser bør tages i sne klimaer. Automaterne vil være specielt vigtigt i vintermånederne, hvor fødevarer har tendens til at være knappe.

Sådan bruger rådyr foderautomater. Big spil kan være svære at finde.
Sådan bruger rådyr foderautomater. Big spil kan være svære at finde.

Ved hjælp af en hjort feeder er ikke kun en fordel for jægere, men for naturelskere så godt. Ved hjælp af en hjort feeder giver én mulighed for at iagttage dyrelivet lukke op endnu på en stor nok afstand til at sikre, at de ikke skræmt. Brug hjorte foderautomater også mulighed for naturfotografer at få nogle prisvindende skud af dyrelivet på deres feeders.Using hjorte foderautomater er en fordel for de vilde dyr. De har en stabil forsyning af kvalitetsfoder til at hjælpe dem til at vokse og formere sig at skabe en stabil forsyning af store spil. Hunters fordel bruge hjorte foderautomater, fordi de kan dyrke deres ideelle sorteper og bidrage til at fastholde deres besætning. Under alle omstændigheder er der så mange fordele for at bruge hjorte foderautomater, både spillet, naturfotograf, jordejer, og jæger nyde alle de fordele, der ledsager brugen af ​​fugl foderautomater.