E2y

Sådan finder du den nærmeste vildt dyr klinik

Nogle vilde dyr er fundet såret under campingture

Nogle vilde dyr er fundet såret under campingture. Disse dyr kan blive taget sig af i vilde dyr klinikker, så de kan komme og gå tilbage i naturen sund. Der er nogle dyr dyreliv klinikker, hvor du kan tage de sårede væsener, så de kan få den rette pleje, de fortjener. Problemet er, at ikke alle dyr klinikker er åbne for at have vilde dyr bragt i.

Hvis du er på udkig efter et vildt dyr klinik i nærheden af ​​din plads, her er nogle forslag:

Sådan finder du den nærmeste vildt dyr klinik. Animal husly.
Sådan finder du den nærmeste vildt dyr klinik. Animal husly.

  • Animal husly. Den officielle hjemmeside for Animal Shelter er animalshelter.org . Hvad du kan gøre er at gå ind på hjemmesiden og vælge "Shelters 'og' stater '. På denne side, vil du se en liste over forskellige stater og de dyreinternater, der er i dette område. Dette vil give dig en chance for at se, om der er nogen vilde liv dyr klinikker, der er i nærheden af ​​dit område. Denne hjemmeside er godt for dyreelskere, der ønsker at indføre forskellige dyr. Du kan søge efter kæledyr, du kan vedtage, og du kan også kommunikere med andre kæledyr kærester som dig selv på hjemmesiden debatsider. Bortset fra dette, kan du også se artikler, såsom nylige pet nyheder, tips om at tage sig af dyr og andre nyttige oplysninger.
  • Peace River tilflugt og ranch. Den officielle hjemmeside for Peace River Refuge og Ranch er peaceriverrefuge.org . Dette er en non-profit organisation, der er dedikeret til at hjælpe vilde dyr og skabe et dyreinternat for dem. Organisationen er godkendt af ASA eller Den Europæiske Sanctuary Association. Det er også et medlem af WSPA eller World Society for beskyttelse af dyr. De tager sig af misbrugte og forsømte dyr.

Hvis du har oplysninger om vilde dyr, der er ved at blive forladte og forsømte, kan du kontakte Peace River Refuge og Ranch, så deres uddannede personale kan give den rette pleje for dyrene. Du vil se den kontakt numre og andre oplysninger på den officielle hjemmeside.

Hvis du gerne vil hjælpe denne organisation med deres sag, kan du kigge på hjemmesiden og se "Hvordan man kan hjælpe 'sektionen. Nogle af de programmer, som du kan deltage i include matchende Gaver, Payroll fradrag frivillige programmer, Animal Sponsorering og meget mere.

Nogle vilde dyr er fundet såret under campingture. Peace River tilflugt og ranch.
Nogle vilde dyr er fundet såret under campingture. Peace River tilflugt og ranch.

Disse er nogle af de måder, du kan finde det nærmeste vildt dyr klinik i nærheden af ​​dig. Hvis du er en animalske elsker, er der en masse ting, du kan gøre for at beskytte disse truede og forsømte dyr. En anden ting du kan gøre er at starte et program, der vil gå imod dyr jagt. Dyr jagt er en aktivitet, der kan dræbe en hel specie af dyr. Du kan oprette dyr plakater, dyreliv prints eller animalske fotografier til at vise din støtte. Du kan endda få en fundraising aktivitet, hvor du kan rejse midler, som du kan donere til Peace River Refuge og Ranch organisation eller andre organisationer, der støtter dyrevelfærd.