E2y

Sådan finder et kæledyr abe opdrætter

Man kan sige, at det at have en abe til et kæledyr i disse dage er på en måde meget middelalderen og at det kun er for dem med kongeligt blod. Denne antagelse kan skyldes det faktum, at aber ikke er tamme dyr, og at omsorgen for man kræver en høj grad af omhu og opmærksomhed - engagement, der bor luksuriøst i paladser og riger absolut kan give deres kæledyr. I dag kan alle have en abe for et kæledyr, så længe de nødvendige papirer er blevet sikret ordentligt og hvis du har fundet racen du vil.

Sådan finder et kæledyr abe opdrætter. Online er din bedste satsning i at finde den bedste abe opdrættere.
Sådan finder et kæledyr abe opdrætter. Online er din bedste satsning i at finde den bedste abe opdrættere.

Da reglerne om monkey avl og ejerskab varierer fra stat til stat, skal dine indledende indsats være fokuseret på at få rigelig detaljer om sådanne love. Du behøver ikke bekymre dig om det for meget som sådanne oplysninger let kan indsamles fra din egen stats regering site. Du kan blive overrasket over at finde ud af, hvor nyttige sådanne oplysninger er, når de vælger racen og hvordan man tager sig af dit nye kæledyr. Udover det sidste, du ønsker, er at bruge din tid med dit kæledyr abe bag tremmer, right?

Hverve rådgivning fra abe opdrættere, ejere eller dyrlæger er altid en fejlsikker måde at få god information om at eje et kæledyr abe. Du kan også bede dyrlæger til at hjælpe dig ud i at finde abe opdrættere gennem henvisninger eller ad udstationeringer i dyrlægeklinikker.

Monkey avl er en sjælden-se i både lokale og nationale rubrikannoncer så det kræver ekstra tålmodighed fra din side, hvis du er seriøs omkring at finde en god opdrætter. Du skal også være klar til at køre ud af byen i tilfælde den nærmeste abe opdrætter er i den næste by eller stat. Men du behøver ikke umiddelbart haste ind og køre mod den adresse, du fandt. Ring anlægget først og stille relevante spørgsmål vedrørende deres nøjagtige placering og nærliggende vartegn. Tag denne tid til at forhøre sig om deres facilitet midler og foranstaltninger i at holde aberne sikker og ren.

Online er din bedste satsning i at finde den bedste abe opdrættere

Sådan finder et kæledyr abe opdrætter.
Sådan finder et kæledyr abe opdrætter.

Online er din bedste satsning i at finde den bedste abe opdrættere. Monkey ejere er meget heldige i disse dage, at finde nyttige websteder er blevet kun et klik væk. En god hjemmeside er Gotpetsonline.com . Sitet er vært for en avenue for kæledyr købere og sælgere om hjemmemarkedssalget eller eksotiske art. Du kan også finde sine kæledyr fora meget nyttigt til at forbinde med andre abe aficionados. En anden hjemmeside, der kan hjælpe dig, er aber-for-sale.com . Dette websted kan prale af sine Ultimate Monkey Finders Guide, der er tilgængelig for download på stedet. Denne vejledning indeholder den mest opdaterede liste over abe ejere, avlere, og sælgere i hele landet plus nyttige artikler om omsorgen for dit kæledyr abe (dvs. kost og ernæring, anbringelse i bur din abe, potte uddannelse og endda en guide til at træne det med smarte tricks) . Glem ikke at tjekke webstedets encyklopædi af forskellige racer af aber komplet med billeder tilgængelige på sitet.

Shopping for PET aber også gjort lettere med webstedet Primatestore.com . Denne brugervenlige hjemmeside indeholder væsentlige oplysninger om domesticating aber samt ad udstationering af penge til salg. Det gode ved stedet er, at du ikke behøver at gætte, hvor meget de aber er da priserne allerede er vist langs sælgers kontaktoplysninger.

At have et kæledyr abe er virkelig en berigende oplevelse, og det vil i høj grad være så længe du fodrer dig selv alle de rigtige oplysninger om, hvordan man tager sig af disse engang gennemtænkte vilde dyr.