E2y

Sådan fjerner hulepindsvin fjerposer fra en hund

Åh nej! Lassie oplevede en skræmmende dyr og legede med den

Åh nej! Lassie oplevede en skræmmende dyr og legede med den. Nu er din hund har disse mærkelige fjerposer spiddet på sit ansigt, sine ben, og også på sin krop! Hvilken skabning kunne have gjort sådan forfærdelig ting, og hvorfor skulle det skade din stakkels hund?

Sådan fjerner hulepindsvin fjerposer fra en hund. Afkort skytter, bruge en saks.
Sådan fjerner hulepindsvin fjerposer fra en hund. Afkort skytter, bruge en saks.

Nå det mest mulige skabning, der kunne have såre din hund kaldes en hulepindsvin. Porcupine har over 30.000 meget skarpe pigge, der ved kontakt, disse fjerposer får løs og spidde offeret. Pindsvin angriber ikke selv, da de er meget genert og tilbageholdende og de har kun disse fjerposer til selvforsvar. Så den mulige årsag til, hvordan din hund fik de kamp ar er enten det prøvede at spille med hulepindsvin, eller det forsøgt at angribe hulepindsvin.

Når du ser din hund lider af skytter det er bedst, hvis du tager øjeblikkelig handling og sørg for at få denne guide, der vil hjælpe dig med at fjerne disse fjerposer uden at gøre din hund lider for meget:

  • Den vigtigste grund til hvorfor du skal ikke bare tage ud skytter fra din hund er fordi disse fjerposer har meget skarpe modhager i slutningen. Hvis trukket forkert disse modhager vil bare komme i dybere for at dit kæledyr, hvilket gør det lider mere.
  • Du PET er i smerte, så dit kæledyr er mere tilbøjelige til at bide den, der får nær det. Da dit kæledyr lider en masse fra skytter, kan det angribe enhver, der rører det. Så sørg for at mule dit kæledyr for at forhindre den i at bide på grund af frygt.
  • Har du almindeligt hvidt eddike? Godt. Begynd at hælde eddike på de områder, hvor din hund blev ramt Sætte eddike på det vil hjælpe løsne op fjerpen, og det vil også være nemmere for dig at fjerne fjerposer fra din lidelse kæledyr.
  • Afkort skytter, bruge en saks. Når du har dine saks klar derefter begynde snipping gennem fjerposer og gøre det kortere. Snipping skytter vil gøre dig bevæge sig mere komfortabelt. Dermed undgår man også du blive ramt af næbbet så godt.
  • Fjern fjerposer anvendelse af enten tænger eller noget, der kunne holde fjerpen fast. Hjælp af en tang, vil du være i stand til at få et godt greb om fjerpen og fjerne den fra hunden. Det er bedre, hvis du klemme det tættest på din hunds hud for at undgå at bryde fjerpen - hvilket gør det umuligt at fjerne.
  • Kontroller for fjerposer på de skjulte områder. Der kan stadig være fjerposer skjult inde dens mund, ører og under sin krop. Så sørg for at have hver eneste del af sin krop tjekket, før du får det renset.
  • Rens din hunds sår. Brug en anti-bakteriel sæbe for at undgå din hund fra at have infektioner. Så få det tørret op. Du kan også sætte nogle salve for det lindrer smerter. Hunde slikker deres sår, så sørg for, at den salve, som du anvender er godkendt af din lokale dyrlæge.

Altid blive mindet om

Altid blive mindet om, at fjernelse af pigge er en hård opgave. Hvis du gør det den forkerte vej, du kan gøre din hund lide mere. Hvis du tror, ​​at du ikke er i stand nok til at gøre det, fordi du er bange for at såre din hund, så er det bedst at haste din hund til din nærmeste dyrlæge for at få det tjekket og helbredes.