E2y

Sådan fodre et kæledyr skildpadde

Skildpadder er ikke ligefrem det foretrukne kæledyr ved bare hvem som helst. I modsætning til hunde eller katte, der kan leve i dit værelse, skal skildpadder deres egen dam-lignende habitat, hvor de kan vralte langs jorden eller svømme i vandet. Alligevel skildpadder er et populært kæledyr for dem, der er interesseret i noget mere eksotisk end din sædvanlige mutt eller kitty.

Hvis du har et kæledyr skildpadde

Hvis du har et kæledyr skildpadde, skal du give den bedst mulige pleje. I de fleste tilfælde vil grundlæggende skildpadde fødevarer ikke være nok til at opretholde ham og holde ham glad. Du bliver nødt til at give din skildpadde en god række fødevarer, der passer til deres art.

Her er et par ideer og tips.

Sådan fodre et kæledyr skildpadde. Køb skildpadde mad formular butikken.
Sådan fodre et kæledyr skildpadde. Køb skildpadde mad formular butikken.

  • Køb skildpadde mad formular butikken. Du kan købe dåse pellets eller mad fra enhver velrenommerede dyrehandel. Hvis du ikke er sikker på, hvad slags mad at købe til din skildpadde, kan du bede butikken degnen at anbefale et godt mærke eller type af fødevarer til din skildpadde. Store-købte dåsemad bør omfatte omkring en fjerdedel til halvdelen af ​​dit kæledyr skildpadde kost.
  • Du bør også medtage levende dyr i dit kæledyr skildpaddens regelmæssig kost. Dette kan omfatte forskellige små dyr, som regnorme, fårekyllinger, melorme og feeder fisk. Du kan også medtage små insekter som bugs og biller. Du kan købe disse fra dyrehandleren eller du kan komme i kontakt med en forhandler for en regelmæssig forsyning af levende dyr til din skildpadde. Levende insekter bør omfatte omkring en fjerdedel af din skildpadde kost.
  • Vær forsigtig med at fodre din skildpadde insekter eller bugs, som du finder i din have. Disse kunne indeholde pesticider, som er skadelige for skildpadder ved indtagelse. Disse kan også have syge, der kan medføre, at din skildpadde til at blive værre.
  • Du bør også medtage grønne og grønne grøntsager i din hunds regelmæssig kost. Medtag nogle salat, gulerødder, spinat, rå kartofler og æbler. Du bør makulere eller skære dem, så din skildpadde vil have en lettere tid at tygge og indtage måltidet. Grønne bør omfatte en anden fjerdedel af din hunds kost.
  • Du bør fodre dit kæledyr skildpadde på et konsistent grundlag. I de fleste tilfælde, en dag engang vil være okay. Må ikke over-fodre din skildpadde, selv om han synes altid sulten. Det er bedst at holde sig til en rutine, der er praktisk for dig, som før de forlader til arbejde eller skole, eller lige før spisetid.
  • Bemærk, at man aldrig skal fodre bord mad eller råt kød til din skildpadde. Skildpadder har forskellige ernæringsmæssige behov i forhold til mennesker, og de ​​vil ikke sætte pris på fødevarer bortset fra de grønne veggies angivet ovenfor.


Som et resumé

Som et resumé, bør din skildpadde fødevarer være 50% dåse pellets, 25% grønne, bladgrøntsager veggies, og 25% levende insekter eller orme. Husk at holde fast i din rutine med at fodre din skildpadde en gang om dagen. Når du har angivet et bestemt tidspunkt i en dag for at fodre ham, at han vil lære at tilpasse sig denne fodring tidsplan, og hans vækst og udvikling vil også være i overensstemmelse med dette skema.