E2y

Sådan handicap Kentucky Derby

Der er ikke mere spændende tid for hestevæddeløb entusiast end den første lørdag i maj. I midten af ​​deres univers er i Churchill Downs i Lexington, Kentucky, hvor Kentucky Derby afholdes. Det er de mest spændende i to minutter i sport som de bedste væddeløbsheste i verden kæmper om stolthed og ære.

Sådan handicap Kentucky Derby. Forskning, forskning, forskning!
Sådan handicap Kentucky Derby. Forskning, forskning, forskning!

Handicappet Kentucky Derby er hovedsagelig vælge den vindende hest fra de mange deltagere i marken. En række faktorer gå ind at gøre denne beslutning. For en neophyte i sagen, kan du bare vælge den hest med det bedste navn, eller den ene racing under din favorit nummer. Der er en proces til dette, da gamle timere og entusiaster vil bevidne. En masse af forskning, kritisk tænkning og intuition gå ind at gøre pick. Her er, hvordan man griber det an:

Forskning, forskning, forskning

Forskning, forskning, forskning! Handicappet Derby vil indebære en masse forskning. Jo mere du ved, jo bedre er dine chancer for at plukke vinderen. Vær forberedt på at læse op på en masse information relateret til hestevæddeløb. Gør dig bekendt med terminologien i spillet og navnene på en masse vigtige mennesker og heste.

Hestene

Hestene. Når man ser på hestene den første ting, du bør se på, er deres tidligere præstationer. Hvor mange løb har det placeret i og vandt? Hvor hurtigt det køre en vis distance? Gennemgå alle favoritterne og selv de lange skud. Tjek hvor stor deres punge er, hvordan de træner deres Beyer Speed ​​Figur osv. Hvilke heste er lukkere eller hastighed heste? Den måde, de pace selv er nøglen, da det vil fortælle dig, hvis hesten vinder en masse ved at køre foran alle fra starten, eller hvis det kan lide at gøre et comeback i nærheden af ​​hjemmet stretch. Analyser hans herkomst og hestenes blodlinier som nogle gange, heste med god avl retfærdig bedre end dem uden de berømte forældre. Også tage hensyn til hestenes punge og deres klasser. En Classy hestevæddeløb for flere penge på grund af skinnende tidligere forestillinger. Du bør læse så meget som du kan og også se så meget racing som muligt. Du kan altid bedømme en hest bedre, hvis du ser det køre selv.

Den jockey

Forskning, forskning, forskning. Det vil tage et stykke tid, før du får en reel fornemmelse for spillet.
Forskning, forskning, forskning. Det vil tage et stykke tid, før du får en reel fornemmelse for spillet.

Den jockey. Nu ser på den person, ridning hesten. Hvor mange løb har jockey red og vandt? Hvad er hans højde og vægt? Hvordan kan han håndterer at være i front, lader han op? Kan han føre en hest til et come-fra-bag sejr? Den jockey er hestens chaufføren og analysere ham, er lige så vigtigt som at gennemgå hesten.

Træneren

Træneren. Nu se på hest undervisere. Check for alle hestene en træner har arbejdet med, ikke blot den ene i kapløbet, du kigger på. Har han en god track record? En god træner kan avle en god hest, men en stor træner yngler mange store heste.

Det vil tage et stykke tid, før du får en reel fornemmelse for spillet

Det vil tage et stykke tid, før du får en reel fornemmelse for spillet. Hvis du er nybegynder, skal du ikke begå den fejl at satse gården på en uinformeret beslutning. Giv det tid og praksis på mindre løb. Til sidst, vil du få hænge af det og være i stand til at foretage de rigtige forudsigelser på Kentucky Derby.