E2y

Sådan hjælper dyrene med PETA

Dyr som alle andre skabninger fortjener god vagt, at de kan få især fra folk, der besidder en langt større forståelse af livet. Sammen med træer og anden vegetation på land og i havene, behøver dyrene ikke undslippe risikoen for misbrugte og uansvarlig behandling fra mennesker. Men ikke alle mennesker er barbarisk nok til at være ufølsom til at løse de sørgelige vilkår for disse hjælpeløse dyr.

Der er denne ene organisation, kendt som People for Ethical Treatment of Animals (PETA), der ser efter den almindelige velfærd, lægge ekstra bekymring på de truede dem. Hvis vi er ét med disse mennesker om dyrevelfærd og beskyttelse, så vi kan følge nogle af deres advocacies om hvordan man kan hjælpe dyrene selv dem inden for vores umiddelbare omgivelser eller i nabolaget.

Du kan hjælpe dyrene står værste tilstand ved at donere til humane organisationer, som deltog til dyrets pleje og rehabilitering som PETA. Du kan følge gennem deres standard fornuft procedurer om, hvordan man bedst tjener disse misbrugte og mishandlede dyr.

Oprindeligt

Sådan hjælper dyrene med PETA. Oprindeligt.
Sådan hjælper dyrene med PETA. Oprindeligt.

I første omgang, skal du tjekke, hvis du tager sig godt af dine egne kæledyr. Give dem en sund levende tilstand betyder, at de er korrekt opbevaret i et sikkert miljø. Det giver ikke mening at bekymre sig om at hjælpe andre, mens opgive dit eget kæledyr. Du kan også indberette enhver grusomhed, drab, og dyrs opgive sker i din nærhed eller onsite. Rapporter ethvert dyreforsøg betjening ved bestemt virksomhed, der ty til at bruge tilfældige dyr til deres produktudvikling.

Dyrevelfærd i almindelighed vil drage fordel af udbyttet af enhver vare købt fra PETA katalog. De indtægter, de hidrører fra dette bruges til at fremme deres kampagne på dyreinternat, rehabilitering, husly, adoption og ordentlig pleje til de værdifulde sager. PETA, med sin tæt og konsekvent dialog med virksomhederne, hjælper med at beskytte dyrenes rettigheder ved prikning disse selskaber til at stoppe med at sælge genstande, der involverer preying på dyr sikret i deres naturlige habitat. Kommercielle emner som dyr pels, uld og hård hud er nogle af de produkter vinder følsomt og kontroversielt accept.

Du kan hjælpe med at sætte dyr i en bedre fristed ved at hjælpe PETA til at fremme dens bevægelse på at uddanne børn og voksne på dyrets ordentlig pleje, forståelse dyrs rettigheder, og dens rolle i at bevare vores økosystem. Målretning den offentlige bevidsthed, PETA hjælper med at give dyrene støtte ved at røre hjerter af centrale offentlige figurer i deres respektive sektor i samfundet.

Som en integreret del af et samfund, der skal leve i harmoni med hele skabelsen, kan du deltage i at hjælpe dyr, tamme eller i naturen, ved at reagere på opfordringen fra PETA for en afstamning sted og fristed for alle dyr på planeten . Uanset om du tænker på en person eller gruppe initiativ, kan du hjælpe dyrene få et bedre liv med din tæt koordinering ved at støtte PETA'S dyrs velfærd fortalervirksomhed.

Sådan hjælper dyrene med PETA.
Sådan hjælper dyrene med PETA.

Deres fortsatte årsag om dyrs velfærd aktivisme sikkert vinder en aktiv reaktion for alle de berørte dyr: hvem ved, senere denne ene kunne være din egen.