E2y

Sådan hjælper vilde vinter fugle

Vinter kan være en magisk tid

Vinter kan være en magisk tid, hvor verden er dækket i sparkly hvid, og når folk kommer til at tage deres frakker og dække sig i tørklæder mens drikke varm chokolade. Vinter, men kan også være meget dødbringende for små dyr, der er efterladt ude i kulden. Af alle dyr, er fuglene en af ​​de mest modtagelige for hærgen af ​​vinteren. Her er hvordan du kan hjælpe.

Sådan hjælper vilde vinter fugle. Vinter kan være en magisk tid.
Sådan hjælper vilde vinter fugle. Vinter kan være en magisk tid.

  • Vand. Når vinteren ruller af, knappeste element, fugle har brug for er vand. Om vinteren, vil de fleste vand-kilder uden for huset straks fryse og blive ubrugelig for fugle. På grund af dette, en masse fugle faktisk dør af dehydrering i løbet af vinteren. For at hjælpe, bør du scatter små skåle rundt om plænen, der skal have en lille smule vand. Fordi vand har tendens til at fryse hurtigt i løbet af vinteren, er det bedst, hvis du bruger lunkent vand, så det vil forblive flydende så længe som muligt. Brug ikke kogende vand, men da fuglene kan skolde sig selv, mens drikke varmt vand. Husk, fugle er meget tørstig vinteren, og de vil normalt drikker noget, selv varmt vand. At gøre dette, dog kan skade fuglen, og endda forårsage indre blødninger.
  • Fødevarer. Bortset fra vand, bør du også overveje hængende fugl foderautomater omkring huset. Der er nogle fugle, der tilbringer det meste af vinteren hibernating og bare sove. Der er imidlertid nogle fugle, som fortsætter med at jage vinteren. Hvis du bor i et stærkt skovrige område, er det muligt, at fuglen vil finde alle de fødevarer, den har brug for helt af sig selv. Hvis du bor i forstæderne, men der er som regel få nødder, bær og vilde gnavere, at fuglene kan leve af. I dette tilfælde bør du hænge ud foderautomater, der indeholder nødder, frø og kerner. Du kan fjerne feeder efter vinteren, da de fleste fugle kan brødføde sig selv, når det varmere vejr ruller i.
  • Siddepinde. Du kan også oprette siddepinde eller fugl huse til vinterferien fugle, især hvis der er få træer i dit område. De fleste fugle vil lede efter træer og gemme sig i grenene vinteren. I byen, men der er få træer, hvor fuglene kan søge tilflugt. I stedet giver de små birdhouses, der vil holde fuglene fra de barske kolde vinde af vinteren. Sørg for, at siddepinde er store nok til at rumme alle typer af fugle i dit område.
  • Berry buske. Endelig overveje at plante nogle bær i området. Der er nogle bær, der har frugter, der sidste indtil vinteren. Disse planter hjælpe med at holde fuglene godt fodret selv om vinteren. Selvom at frugterne er alle tørret op, kan fuglene normalt spiser frøene fra bærrene. Endnu bedre, vil de buske holde din græsplæne ser rart, selv når sneen begynder at falde. Sørg dog, at du vælger planter, der naturligt trives i løbet af vinteren.


Hvis du hader at se døde fugle på jorden i løbet af vinteren, disse er nogle af de skridt, du kan tage for at sikre, at fuglene er i stand til at overleve vinteren.